Voorstellen

Geplaatst door Miriam L.V. op 03/01/2018 - 20:29

Lid sinds 03 jan 2018

hallo ik ben Miriam, 46 jaar waarvan 23 rokend. Nooit willen stoppen. Soms een "poging " gedaan. De laatste jaren veel mensen om ons heen verloren. Niet perse door roken hoor. Maar toch in de verte klinkt er een alarmbelletje. Nu lig ik al ruim een week plat met longontsteking en heb niet naar sigaretten getaald. Dus heb ik voor mezelf bedacht, NU, nu moet ik doorpakken..... mssn is het naïef omdat ik nu zo ziek lig te wezen? Maarja moet toch ergens een x starten met stoppen?

afbeelding van suus6

Geplaatst door suus6 op 03/01/2018 - 22:40

Lid sinds 04 nov 2017

6 jaar 3 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Ha die Miriam! Welkom hier op het leukste stopforum dat ik ken wink

Sneu dat je ziek ligt te zijn, maar....wat goed dat je die kans aangrijpt om te stoppen met roken! Naïef?? Mja misschien maar aan de andere kant, zoals jij zegt, je moet ergens starten een keer starten met stoppen? En nu heb je ook geen last van de eerste moeilijke stopdagen waarin de lichamelijke nicotine ontwenning vaak het hevigst is. Bovendien speelde stoppen al langer door je hoofd begrijp ik. Dus ik zeg.. je bent vanaf nu (of wanneer heb je voor het laatst gerookt??) een NIETROKER!! Goed bezig!!  Ziek nu eerst maar lekker uit, en als je toch de hele dag plat ligt, gebruik die tijd dan om jezelf goed in te lezen hier op de site en op het forum. Struin door oude dagboeken, lees tips en ervaringen van anderen, des te sterker kun je straks de rest van het stoptraject in als je weer op de been bent. Ik wens je ten eerste veel beterschap, en heel veel succes  met het niet roken!!

PS er zijn veel mensen onlangs gestopt (1 januari, goeie voornemens etc) en die kletsen in de Maandclub Januaristoppers 2018. Als je zin hebt, kom ook meebabbelen daar, steun geven en krijgen van anderen maakt het stoppen veel leuker en gemakkelijker!!yes

Reactie toevoegen