Lasertherapie

Wil jij stoppen met roken dan kan dat op vele verschillende manieren. Om je goed in te kunnen leven kan het erg nuttig zijn om van anderen te horen hoe zij, een bepaalde methode om te stoppen met roken, ervaren hebben. Voor al je vragen en antwoorden over al deze verschillende methoden hebben wij een apart forum gedeelte ingericht. Of het nou om Cold Turkey, Allen Carr of een laserbehandelinggaat, met al je vragen kan je op het...

Artikel

Wil jij stoppen met roken en denk je aan een laserbehandeling, dan is het goed om de ervaringen van anderen eens door te lezen. Heb je zelf de ervaring dan horen wij deze natuurlijk graag. Help anderen voorbereiden door jouw ervaring te delen en hieronder op te schrijven.

Lees meer over stoppen met roken middels lasertherapie of kijk waar bij jou in de buurt lasertherapie wordt aangeboden.

Ervaring

Een ideale manier om te stoppen met roken is lasertherapie. Met deze lasertherapie kun je binnen een uur voorgoed van het roken verlost zijn. De slagingskans van een behandeling met laser en stoppen met roken is bijzonder groot te noemen. De lasertherapie van Prostop is onderzocht door de Radboud Universiteit in Nijmegen. Kijk op de website van Prostop voor een interview met de onderzoeker.

Voordelen lasertherapie

Een van de...

Lasertherapie om te stoppen met roken
Stopmethode