2012-01-26

Geplaatst door doji op 31/01/2012 - 09:32

Lid sinds 31 jan 2012

Goedendag allemaal!!

Ik ben Jo, woon in België en ben sinds vorige donderdag gestopt met roken. Tot op heden nog geen sigaret aangeraakt en ben het ook niet van plan.

Ik heb een 'rookcarrière' van bijna 30 jaar, 20 jaar geleden een stoppoging van 10 dagen gedaan en terug begonnen, sindsdien gewoon gerookt zonder noemenswaardige stoppogingen.

Voor de moment denk ik constant aan sigaretten (met uitzondering van gisterenavond, voor de eerste keer), de zogenaamde 'cold turkey' heb ik al gehad, dus daar ben ik al vanaf.

Tussen haakjes, ik heb zo een ticker aangemaakt, maar krijg hem niet op mijn account gezet, kan iemand mij uitleggen hoe ik dit moet doen? Bedankt op voorhand.

Geplaatst door Lodewijk op 01/02/2012 - 07:52

Lid sinds 11 sep 2011

Hallo Doji,
Goed van je om te stoppen met roken. 30 jaar is lang genoeg. Binnen 4 tot 5 dagen is de Nicotine en koolmonoxide uit je lichaam verdwenen. De aanpassing van je lijf naar een niet rokers bestaan duurt langer. De geestelijke verslaving is waar je dan mee af te rekenen hebt. Nico en Tine zijn gemene krengen die je aan alle kanten zullen proberen weer aan boord te hijsen. Wilskracht en motivatie helpen je om dat tweetal voor eeuwig de deur uit te zetten. Sluit je aan bij de januari-stoppers en je vliegt nog mee in een rookvrije omgeving. Sterkte en succes! Lodewijk.

Reactie toevoegen