24-11-2021

Geplaatst door Juulz87 op 27/11/2021 - 09:02

Lid sinds 27 nov 2021

2 jaar 6 maanden geleden gestopt met Medipro.

GoedeMorgen allemaal! 

Ik ben Julia, 34 jaar jong en 24-11-2021 was mijn stopdatum. Ik heb 20 jaar gerookt! Een enorme stevige rookster (20-30 sigaretten per dag) Heb een behandelovereenkomst bij mediopro. Dus sta onder behandeling met nicotine pleisters van 21mg. En sinds gisteren heb ik een vaper erbij (zonder nicotine uiteraard) Puur voor de ochtend rituelen en na het eten.

Ik ben enorm aan het schrikken hoeveel last ik heb van bizarre levensechte dromen. (ook nadat ik de nicotine pleisters s'nachts af doe) Ben echt enorm moe en droom zo levensecht. Misschien komt het ook wel een beetje omdat, mijn ex partner en ik net uit elkaar zijn. Dus naast het stoppen met roken kamp ik ook met liefdes-verdriet!

2 vliegen in 1 klap zou je denken. Nou heb ik het echt enorm zwaar en hoop ik hier steun, tips and tricks en natuurlijk zal ik ook mijn ervaringen met jullie delen.

 

Ik wens iedereen heel veel sterkte en succes! Wij kunnen dit! :)

Geplaatst door 40ellen op 30/11/2021 - 08:55

Lid sinds 03 okt 2017

2 jaar 7 maanden geleden gestopt met Nicotinell.

Hai Julia,

Wat knap dat je bent gestopt en ook nog liefdesverdriet. Zal het allemaal niet makkelijker maken maar je kan het! Ik was de eerste weken erg moe en soms ook echt levensechte dromen dat je echt wakker wordt en je afvraagd is het nu waar of niet? Bizar....

Wat mij erg geholpen heeft is het boek lezen, stoppen met roken. Ik ben gewoon anders gaan denken over het roken en als ik het moeilijk heb pak ik het erbij en lees het nog eens en nog eens. Ook hou ik bij hoe ik me voel en wat de reden is geweest om te stoppen. Dit staat op m'n telefoon en als ik ergens ben en het lastig heb ga ik even lezen waarom ook alweer. Gelukkig kan ik er goed tegen als ik andere zie roken. Ik wil het gewoon niet meer. En kan nu denken:

ik benijd rokers NIET. IK ben gestopt en daar ben IK trots op.

Roken lost geen geen stress op en brengt geen gezelligheid!

Kom op, je kan het!!!

Reactie toevoegen