30/09 gestopt

Geplaatst door Mie op 03/10/2012 - 19:19

Lid sinds 02 okt 2012

Hallo,

ik ben Mie, en sinds zondag gestopt met roken. Ik heb al jaaaaaaren een haat-liefde verhouding met men sigaretjes, en ben dus al vaak gestopt en even vaak herbegonnen frown. Maar nu lijkt het of ik een klik gemaakt heb in men hoofd, het moet en zal me lukken deze keer! Deze keer dus niet meer mezelf voor de gek houden door stiekem toch eentje te roken, mezelf niet wijsmaken dat enkel op een feestje roken geen probleem is, enz...

Het voelt gewoon anders deze keer, ik ben bezig met nicotinepleisters, en dat geeft me wat houvast. Natuurlijk zijn er al moeilijke momenten geweest, maar het lukt me best goed om deze te overbruggen!

Ik ga ervoor, en hoop hier een beetje steun te vinden op de moeilijke momenten die ongetwijfeld nog zullen volgen!

 

Groetjes x

 

 

afbeelding van klaartje59

Geplaatst door klaartje59 op 03/10/2012 - 20:58

Lid sinds 06 feb 2012

10 jaar 3 maanden geleden gestopt met Acupunctuur.

Hallo Mie en welkom. Al vaker gestopt en weer begonnen, dat is bij veel stoppers zo. Maar er komt dus een keer dat je de knop omzet en er echt voor gaat. Dat is dus deze keer voor jouyes.

 

Hulp en motivatie zul je hier wel krijgen en je kunt je ook nog aansluiten bij de septemberstoppers. Maar oktoberstoppers kan ook als je dat fijner vindt. Hier komen de personen die net als jij ook net gestopt zijn dus die elkaar goed kunnen aanvoelen.

Natuurlijk kun je bij alle maandstoppers kijken en meepraten hoor, geen probleem. Maar voor velen is het fijn om bij een eigen groepje te horen wat elkaar aanvoelt en elkaar daarom goed kan motiveren en steunen.

 

Kijk maar eens rond hier, veel lezen en aangeven als je het moeilijk hebt.

 

Succes.

Reactie toevoegen