Chanel stelt zich voor.

afbeelding van Chanel

Geplaatst door Chanel op 02/11/2011 - 10:53

Lid sinds 02 nov 2011

Hallo allemaal,

Ik ben een moeder van 47 en behoor helaas tot een groep verstokte rokers, nadat ik enkele weken geleden weer een longontsteking had zei de huisarts me dat ik moest stoppen voor mijn eigen gezondheid. Eigenlijk schrok ik hier niet eens van want we weten allemaal dat roken ontzettend slecht is. Ik wilde niet stoppen maar ik moet. Ik ben daarom verwezen naar een coach die zeker iets met mijn mind setting heeft gedaan. Nu WIL ik ook stoppen, maar na 30 jaar zal dat niet gaan meevallen. Er gebeuren ook helaas allerlei nare dingen in mijn leven maar ja wanneer is het nu wel een geschikt moment om te stoppen, nooit toch ? Smoes no 1 van rokers... Ik ben daarom geadviseerd om champix te gaan gebruiken ben nu bezig om te kijken hoe het wordt vergoed. Vrijdag heb ik weer een gesprek met de coach en dan zal mijn stopdatum worden bepaald. ik hoop dan ook meer te weten over de vergoeding. Ik zal dan ook zeker in gaan stappen in de Novemberbus..... Ik wens iedereen heel veel succes om van de vieze vijandelijke verslaving af te komen.
Tot snel ziens !

Groetjes Chanel

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 02/11/2011 - 11:02

Lid sinds

Hallo Chanel, heel veel succes. Champix heeft mij ook het beste geholpen, ondanks de nare uurtjes, of een rot dag. Maar als ik het kan, kan jij het ook. Ook ik had een longontsteking met bacteriele infectie drie jaar geleden. Sindsdien was ik kortademig en bleef doorroken omdat ik het toch niet dacht te kunnen. Alles geprobeerd.

Met Champix is het mij eindelijk, eindelijk :bang gelukt, maar ook met moeilijke momenten. Maar dat kan je hier van je afschrijven of gewoon door dat dal gaan. Helemaal met een longontsteking moet je oppassen, deze kan weer terugkomen en dan kan het niet zo goed aflopen

Succes dd3

Geplaatst door Anoniem op 02/11/2011 - 11:32

Lid sinds 16 nov 2009

Gezellig! Ik ga ook onder het genot van Champix de novemberbus in aanstaande zaterdag.

Succes met het plannen van je stopdatum!

afbeelding van Chanel

Geplaatst door Anoniem op 03/11/2011 - 11:34

Lid sinds 02 nov 2011

Ace jou ga ik dus vaker zien, succes jij ook !!!!!!!!

Reactie toevoegen