dan is het zomaar 10 december.

afbeelding van Redaktie

Geplaatst door Redaktie op 13/12/2012 - 11:59

Lid sinds 06 nov 2015

9 jaar 6 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Ik zal me ff voorstellen: Ik ben Vincent, ben 28 jaar oud en rook(te) al vanaf me 13e.

ik heb me vorige maand voorgenomen om de 10e  van de 12e te stoppen. (dit is de eerste verjaardag van me zoon en vond dit wel een mooie symbolische datum).

samen met me vrouw de strijd aangegaan dus ik heb een partner in crime (dit maakt het iets makkelijker) alleen is het zo dat mijn vrouw er bijna tot geen problemen mee heeft en ik elke minuut van de dag aan een sigaret moet denken.

ik ben ook geirriteerd en wil met alles en iedereen ruzie maken. ik hoop dat deze negatieve gevoelens snel voorbij gaan en dat het allemaal een beetje makkelijker word.

 

afbeelding van Arma 86

Geplaatst door Arma 86 op 13/12/2012 - 14:03

Lid sinds 10 dec 2012

9 jaar 6 maanden geleden gestopt

Hey Vincent,

Goed dat je gestopt bent. Kom je gezellig bij de December (s)toppers? Hier zitten meer mensen zoals jij die in deze moeilijke maand stoppen met roken.  Ik ben zelf op 11 december gestopt. Hier kan je ook al je frustraties er uit gooien. Samen staan we sterk en slaan we ons er wel doorheen.

Veel succes,

Gr. Arma

afbeelding van Arma 86

Geplaatst door Arma 86 op 13/12/2012 - 14:04

Lid sinds 10 dec 2012

9 jaar 6 maanden geleden gestopt

.

Geplaatst door Bobby (niet gecontroleerd) op 13/12/2012 - 22:47

Lid sinds

Hey Vincent, hoe gaat het? heb je je al aangemeld bij de decemberstoppers?

Dit is de link http://www.ikstop.nl/de-december-stoppers-2012

Doen hoor want jullie kunnen elkaar helpen en steunen, want het is best bikkelen de eerste dagen, ik wil ze nooit meer over doen maar echt als je er doorheen bent, dan wordt het echt makkelijker.

 

Groetjes

Bobby

Geplaatst door Vincent4 (niet gecontroleerd) op 14/12/2012 - 07:24

Lid sinds

De eerste dagen zijn hoop ik het zwaarst, want voor mij hoeft het niet zwaarder. moet er wel erg op letten dat ik niet te veel ga vreten want anders zit ik weer met dat probleem. (er is nu net 10 kilo vanaf en dat wil ik graag zo houden).

Geplaatst door Vincent4 (niet gecontroleerd) op 14/12/2012 - 07:24

Lid sinds

De eerste dagen zijn hoop ik het zwaarst, want voor mij hoeft het niet zwaarder. moet er wel erg op letten dat ik niet te veel ga vreten want anders zit ik weer met dat probleem. (er is nu net 10 kilo vanaf en dat wil ik graag zo houden).

Geplaatst door Vincent4 (niet gecontroleerd) op 18/12/2012 - 16:13

Lid sinds

Nog steeds rookvrij en moet eigenlijk toegeven dat ik het makkelijker vind als verwacht.

een ticker toevoegen is moeilijker lijkt wel.

wat een K*Tzooi dit word al me 3e post om te proberen of dat ding er nu wel instaat en anders maar geen ticker, tenzij iemand een goeie tip heeft.

[url=http://www.ikstop.nl][img]http://www.forumticker.nl/tickers2/tickers/image/roken_geld/a-roken-3/aa-roken-1/2012-12-10/535/2.99/MjYuOTEgRXVybyBiZXNwYWFyZCBkb29yIHRlIHN0b3BwZW4gbWV0IHJva2VuLg==/roken_geld.png[/img][/url]
 

Geplaatst door Bobby (niet gecontroleerd) op 18/12/2012 - 19:42

Lid sinds

Nou ik kan hem heel goed zien hoor yes het is gelukt ach joh als je kunt stoppen met roken laat je door een ticker toch niet uit het veld slaan wink

 

Je hoeft niet steeds een nieuwe post te maken hoor want als je ook maar iets toevoegt aan je handtekening komt het gelijk bij al je posten te staan dus ook bij de oude.

 

Gr. Bobby

Geplaatst door Vincent4 (niet gecontroleerd) op 19/12/2012 - 14:34

Lid sinds

Hij staat er nu gewoon standaard bij hoor!! haha

was een heel klein detail vergeten, (maar dat is nu niet meer belangrijk) het was zelfs een beetje stommig van me!!

ach ja.... zo hebben we allemaal wel een keer iets doms gedaan...(begonnen met roken bijvoorbeeld). ik ben erg blij dat dit me zo makkelijk afgaat. ik heb er totaal geen moeite mee, en heb helemaal geen behoefte. uiteraard zou ik er nog wel 1 willen omdat het gewoon zo verschrikkelijk lekker is, maar ik heb meelf beloofd dat ik ermee zou gaan stoppen dus dat doe ik dan ook...

ben alleen wel bang voor de megagezellige feestdagen die voor de deur staan, waar we altijd ff een peukie of een sigaartje doen met de hele familie. nu moet ik maar op een wortel gaan zuigen ofzo. (misschien ben ik al sterk genoeg voor een enkel sigaartje vraag ik me af en toe af. maar ben toch te bang dat ik er dan aan toe ga geven en vervolgens naar de pomp rij om even lekker een pakkie heerlijkheidjes te halen). dus ik denk dat ik mezelf maar even met de feestdagen op ga sluiten.

iedereen alvast heel veel succes met de verschrikkeijke fijne feestdagen!!!

Geplaatst door Bobby (niet gecontroleerd) op 20/12/2012 - 14:29

Lid sinds

 

Nooit he VIncent, die ene is het begin van heel veel, je bent en blijft je hele leven een exroker, dat betekent dat het opnieuw beginnen altijd op de loer ligt. Voorlopig moet je elke ochtend nog voornemen vandaag rook ik niet.

Weetje je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor het niet roken, maar doe het per dag en ga met de dingen zoals de feestdagen bewust om, jij weet van jezelf heel erg goed waar je zwakte ligt, wees daar alert op en dan komt het goed.

 

Ik wens jou ook mooie feestdagen!

groetjes

Bobby

Geplaatst door Vincent4 (niet gecontroleerd) op 20/12/2012 - 15:04

Lid sinds

Bobby, 

Zoals ik er nu tegenover sta zal ik er geen 1 nemen met de feestdagen. (en toch heb je altijd die drang om er dan toch 1tje te nemen, onder het mom van "ach wat kan mij he schelen, tis gezellig ik doe er effies 1tje" morgen ben ik weer gestopt) Ik weet dat ik die ene echt niet moet nemen omdat je dan geen exroker meer bent.

ik ga gewoon sinds een hele lange tijd lekker genieten van me "rookvrije" feestdagen. (hoe moeilijk die ook gaan worden).

Het word lastig maar het gaat gewoon lukken hoor! Ik heb thuis een goede stimulans om te stoppen en die sleept mij er wel doorheen.

(Ik heb ook het hele grote voordeel dat er niet meer in huis en niet meer in de auto wordt gerookt) Sinds me zoon geboren is doen we dat niet meer binnen en dat scheelt al echt zoveel!!!

Ik wens jou alvast ook een paar fijne rookvrije gezellige feestdagen.

Vincent,

 

Reactie toevoegen