E-sigaret ontploft.....

afbeelding van Rapunzel

Geplaatst door Rapunzel op 24/11/2016 - 15:58

Lid sinds 02 mei 2015

Hoorde net op radio 1 dat er een E-sigaret is ontploft in iemands broekzak.... En dat zou al de 2e zijn dit jaar: in mei ontplofte er eentje in de MOND van een man in New York, die daardoor enkele tanden kwijtraakte en zijn tong verbrandde. Mogelijk/ waarschijnlijk betreft het zogenaamde 'opgevoerde' E-sigaretten, met een hoger voltage.

Geplaatst door Wimmie op 02/12/2016 - 23:10

Lid sinds 07 nov 2016

6 jaar 5 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Je leest steeds meer over subohm sigaretten. Die zijn zwaarder en krijg je meer damp mee. En als je daar dan nog mee gaat experimenteren, kan het wel eens fout gaan.

Wel jammer want ik denk dat het voor velen een vreselijk goed alternatief is t.o.v. gewoon roken maar het wordt snel in het negatieve getrokken allemaal.

Geplaatst door Jebber (niet gecontroleerd) op 10/12/2016 - 17:44

Lid sinds

E-sigaretten hebben een batterij en daar moet je voorzichtig mee om gaan en volgens voorschrift gebruiken. Ook zijn er mensen die experimenteren en dat is natuurlijk ook niet verstandig, gewoon een goed merk aanschaffen bij een betrouwbare webwinkel zoals Go-Vapour en volgens voorschrift gebruiken, ook hun e-liquids kan ik van harte aanbevelen

Geplaatst door Van der Horst (niet gecontroleerd) op 10/12/2016 - 21:15

Lid sinds

Via dezelfde inkoopcombinatie als waar Go-Vapour gebruik maakt, en om kort te gaan, dat zijn gewoon dezelfde handelaren, hebben wij ook zogenaamde betrouwbare waren ingekocht. Dit bedrijf deugt niet! Pas op met deze mensen, ook bij hun ontploffen de batterijen als ze al niet gaan lekken en vlam vatten. Bij ons zijn gevallen bekend dat ipv de liquids er gevaarlijke dampen uit de batterij werden geïnhaleerd! Verder is algemeen bekend dat bij hun klantenservice dezelfde mensen werken die de cursussen verzorgen van de ronselaars van de scientology church. Dubbel gewaarschuwd dus.

Geplaatst door Jebber (niet gecontroleerd) op 16/12/2016 - 14:35

Lid sinds

Wat een belachelijke reactie, deze mensen ken ik persoonlijk en niet van dit alles is waar, vreemd dat u zo goed bent geinformeerd over hen, ga ervan uit dat u een concurent bent die hen gewoon wil zwartmaken.

Geplaatst door Jebber (niet gecontroleerd) op 16/12/2016 - 15:41

Lid sinds

Oh, dat vergeet ik er even bij te vertellen, ik weet dit omdat ik grootaandeelhouder ben van Go-Vapour en verder schrijf ik 'concurent' ipv concurrent omdat ik volkomen achterlijk ben.

Geplaatst door haha (niet gecontroleerd) op 09/11/2017 - 22:00

Lid sinds

dolkomisch.

Reactie toevoegen