Eerste poging vandaag begonnen 30 sep 2013

Geplaatst door Vincent op 30/09/2013 - 15:27

Lid sinds 30 sep 2013

5 jaar 12 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Hallo allemaal.

 

Na Vorige week hoop gelezen te hebben over stoppen met roken en ik kwam dit forum tegen dus dacht als ik dan daadwerkelijk ga stoppen ga ik me ook gewoon inschrijven hier wie weet.

Nou ik ben vandaag dus begonnen met stoppen met roken,  gister avond om 23:50 mijn laatste sigaret gerookt na ongeveer 10 a 12 jaar gerookt te hebben. Ik heb als extra steun wel pleisters gekocht.

Ik zal vanaf heden dus ook meer te vinden zijn op dit forum.

Groet

Vincent

afbeelding van rammetje1977

Geplaatst door rammetje1977 op 30/09/2013 - 17:02

Lid sinds 11 sep 2013

hoi hoi welkom hier en kei goed van je dat je de stap zet dit forum is een enorme steun vooral het lezen van bepaalde dingen dat je er niet alleen voor staat, als je trek krijgt glas water drinken en even naar buiten stukkie wandelen lekker snoepie in de mond of tanden poetsen wil ook wel helpen, je gedachte op iets anders zetten en zeggen na elke dag dat je naar bed gaat yes tis me gelukt vandaag, en de volgende morgen bij opstaan tegen jezelf zeggen zo vandaag weer lekker een rookvrije dag en trots zijn op jezelf. Na paar dagen zul je merken dat je lichamelijke trek zo goed als weg is dan begint je mentale maar daar kun je zelf tegen zeggen van kom op ik pak het niet is niet goed. Heel veel suc6 en tot hier op het forum groetjes marieke.

afbeelding van Nicole91

Geplaatst door Nicole91 op 30/09/2013 - 20:22

Lid sinds 10 jul 2012

10 jaar 1 maand geleden gestopt met Cold Turkey.

hallo vincent!
top besluit! en ik wens je heel veel succes! wil je alle steun krijgen en geven van mede stoppers die in dezelfde maand als jou gestopt zijn? komt dan hier meekletsen!! http://www.ikstop.nl/doorbijters-van-september-2013-deel-2?page=5#comment-209396 iedereen is rond dezelfde tijd gestopt dus we weten van elkaar wat we doormaken.. en kunnen elkaar op die manier er doorheen slepen! succes!

Geplaatst door Vincent op 01/10/2013 - 08:38

Lid sinds 30 sep 2013

5 jaar 12 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

@ Marieke Dankjewel voor je berichtje, tot nu valt het me erg mee wel is eerder gestopt maar toen stond ik smiddags weer bij de pomp, nu heb ik er tot nu toe weinig moeite mee op enkele momenten na, vooral na het eten savonds maar verder kan ik er goed vanaf blijven dus valt me erg mee. Vraag me dan ook af of dat door de pleisters komt, dit is namelijk de eerste keer dat ik stop met pleisters. Wat waren bij jou de moeilijkheden?

 

@Nicole91 thanks ik zal is even gaan kijken.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 01/10/2013 - 13:38

Lid sinds

Hallo ik ben ook gisteren gestopt. Heb nu ongeveer dik twee jaar gerookt, nadat mn jongste zoontje is geboren na een aantal maanden weer begonnen. Daarvoor ook al eens twee jaar getsopt een draarvoor 13 jaar gerookt

Poew ik heb al bij de sigarenboer binnen gestaan maar kon me nog net inhouden!

Heb maar wel nicorette mints gekocht net en dat helpt wel tegen de ergste drang. Ik wil je veel succes wensen!

 

afbeelding van rammetje1977

Geplaatst door rammetje1977 op 05/10/2013 - 20:02

Lid sinds 11 sep 2013

Hoi vincent sorry voor de late reactie had niet in de gaten dat er nieuwe reacties waren kei goed van je dat het tot nu toe goed gaat, en idd als je nog pleisters gebruikt gaat het ook qua nicotine binnen krijgen nog goed he maar het is al goed dat je geestelijk gezien nu al haast geen moeilijk heden meer hebt, ik zelf heb nu geen echte moeite meer laatst nog wel keer met stappen toen waren we ergens waar nog gerookt mog worden dat was wel even moeilijk maar des te trotser was ik weer dat ik het toch niet gedaan had.

Ben je nu al aan het afbouwen met de nicotine gehalte in de pleisters? zo ja hoe bevalt het nu met minder groetjes marieke.

Geplaatst door Vincent op 07/10/2013 - 08:46

Lid sinds 30 sep 2013

5 jaar 12 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Heyz die Marieke.

 

Maakt niet uit :p

heb het ook niet altijd door dat er weer berichten zijn hoor hahaha.

Nu iets langer als een week gestopt hahaha kan nu al een week zeggen, ook eerst weekend nu mee gemaakt hetgeen wat ik vooral merk is het volgende. Ik doe savonds pleister af want irriteer me er snachts aan. Dus ik dacht in het weekend ik plak niet op. Vooral ergens in de loop van de middag begin ik het dan te merken, dus doe voorlopig nog wel even pleisters erop hahaha.

jij lang geplakt?

Verder hoe bevalt het rook vrij zijn?

Succes

afbeelding van rammetje1977

Geplaatst door rammetje1977 op 01/11/2013 - 23:56

Lid sinds 11 sep 2013

hhhhah vincent nou weer te laat he sorry weer ik zelf heb geen pleisters gehad ik heb zelf afgebouwd met de nicotine met een e sigaret heb in 3 weken afgebouwd het bevalt mij super goed het niet meer roken merk het voornamelijk heel goed dat mn uithouding en mn lucht onwijs toegenomen is, in het begin best wel veel moeite gehad met de vaste momenten maar na verloop van tijd gaat dat ook beter. Kei top van je dat je ook nog gestopt bent en bouw idd zo af met de pleisters dat het goed voor je voelt las ook elders dat ze met halve pleisters werken om af te bouwen fijn weekend groetjes marieke.

afbeelding van Philippa Morris

Geplaatst door Philippa Morris op 14/11/2013 - 23:52

Lid sinds 05 aug 2013

9 jaar 10 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Hallo leuk om jullie ervaringen te lezen. Ik ben ook beplakt sinds vandaag. En doe verder een training. Tot nu toe alleen col turkey maar ik lees dat het met pleisters nicotinemint (weer wat geleerd) allemaal wat soepeler verloopt. Ik merk zelf dat ik minder zweverig ben tov de vorige keren. Hoop dat dat terug te lezen is ;-) Je kan de pleisters ook vergoed krijgen trouwens. Ik hoop dat jullie het vol hebben gehouden!

Groet Philippa

Geplaatst door Vincent op 15/11/2013 - 09:26

Lid sinds 30 sep 2013

5 jaar 12 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

ha die phillippa moris.

 

Die pleister krijg ik helaas niet vergoed.

Ben te simpel verzekerd, ben nog redelijk jong dus dacht hoef me niet heel extra uitgebreid te verzekeren hahahaha.

Ik ben na 2 weken gestopt met de pleister was klaar met plakken. Nu sinds dien gewoon lekker rookvrij :-)

 

jij gaat ook goed zo te zien aan je dagen op je thicker!

 

 

afbeelding van Philippa Morris

Geplaatst door Philippa Morris op 15/11/2013 - 17:53

Lid sinds 05 aug 2013

9 jaar 10 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Hum moet het even rechtzetten...blush  ik ben pas gister gestopt. Maar mijn ticker is nog van de vorige stoppoging even veranderen dus.

Maar jij 1,5 maand alweer! En aan het bedrag te zien, laat je er heel wat liggen.Ga je nog iets doen met wat je bespaard?

Groetjes Philippa

Geplaatst door Vincent op 18/11/2013 - 09:54

Lid sinds 30 sep 2013

5 jaar 12 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Heyz phillipa.

 

ja en moet je voorstellen, de prijs in die ticker klopt niet eens.

Daar gaan ze vanuit van een pakje van 4 euro ahhaah de goede oude tijd.

Ik rookte ongeveer 25 sigaretten per dag en ja nog steeds gestopt volgens mij app heb ik 390 bespaard en 1235 sigaretten niet gerookt. Ow en meeste is alweer uitgegegevn hoor, etentje hier, theater daar en het is wel weer op.

 

Ah  je bent nu echt gestopt.

Mag ik vragen waarom je weer begonnen was?

In iedergeval veel succes met stoppen

Geplaatst door Marietjestopt op 18/11/2013 - 13:57

Lid sinds 17 okt 2013

10 jaar 8 maanden geleden gestopt

hi phillippa moris

 

Je kan je ook nog aansluiten bij de groep november (s)toppers !

Voor extra motivatie :)

afbeelding van Philippa Morris

Geplaatst door Philippa Morris op 22/11/2013 - 17:37

Lid sinds 05 aug 2013

9 jaar 10 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Marietje bedankt, ik ga zo even 'buurten' bij nov. stoppers

 

Vincent, ik had het nog niet gezien het is idd meer, voor mij €100 per maand (!) Ga het echt apart houden. Ik zie wel eens een gitaar staan en probeer daar dan wat mee. Wat soms best leuk is, dus ik ga een gitaar kopen. Het kan wel een soort vervanging zijn: het doet iets positiefs met je emoties en je hebt wat met je handen te doen. Leuk trouwens het theater. Even iets anders dan tv.

Mijn valkuil? Ja, dat is vrij essentiele vraag en om niet heel persoonlijk te worden.. toch een stressmoment, had te maken met verlies van controle. Door weer te gaan roken schoot ik daar ook nog in door en werd weer marionet van de sigaret.

Hoe gaat 't met jou en de moeilijke momenten? Met pleisters is het goed te doen he? Ben al 2 x vergeten. Ik heb nauwelijks 'craving' maar wel begin ik de geestelijke ontwenning vaker te voelen. Geen nicotine rush meer.. en ook geen suikerush. Best saai....de laaste 2 dagen. Maar wel al minder snel buiten adem.

Hoop dat je al geniet van je nieuwe rookvrije leventje

 

Succes allemaal!!

Reactie toevoegen