eindelijk gestopt. pfffffff

Geplaatst door brenda_333 op 20/05/2012 - 19:57

Lid sinds 20 mei 2012

Hoi allemaal, ik ben B renda uit Mierlo, en ook ik mag me tot de ex-rokers noemen tegenwoordig !! Valt op zich goed mee, ben sinds 16 mei gestopt  met als steuntje in de rug Allan Carr.  Ik moet zeggen dat de postieve gedachtes je er wel door heen slepen. Kan toch nooit kwaad om zo te denken.... ? Allemaal sterkte en wellicht helpt dit forum ons allemaal een beetje om er uiteindelijk echt vanaf te kunnen zijn  !

 

afbeelding van Stefan

Geplaatst door Stefan op 20/05/2012 - 20:03

Lid sinds 02 mei 2012

11 jaar 11 maanden geleden gestopt met Mentale methode.

brenda, that's the spirit!

Geplaatst door brenda_333 op 20/05/2012 - 20:05

Lid sinds 20 mei 2012

Stefan, ik heb altijd gezegd dat ik zou stoppen op 16 mei...  hahaha heb dat nu gedaan ! En na zoveel jaar een doorgerookte paling te zijn geweest is het nu wel welletjes toch !! ?? :) :)

afbeelding van Yaro2009

Geplaatst door Yaro2009 op 20/05/2012 - 21:05

Lid sinds 21 jun 2011

Hallo Brenda,

 

Welkom op het forum en je eerste stap is gezet! Zet hem op!

afbeelding van Stefan

Geplaatst door Stefan op 20/05/2012 - 21:58

Lid sinds 02 mei 2012

11 jaar 11 maanden geleden gestopt met Mentale methode.

ik heb weinig ervaring met palingen  cheeky maar een rookvrij leven is gewoon een luxe en dat zal je nog wel merken.

afbeelding van MarcelR

Geplaatst door Marcel1964 op 21/05/2012 - 06:12

Lid sinds 21 feb 2012

7 jaar 8 maanden geleden gestopt met cursus.

Hey Brenda, je hebt de weg naar het forum gevonden wink. Leuk je hier te treffen, maar nog veel leuker dat je gestopt bent natuurlijk. Het leven zit soms wonderlijk in elkaar. Volgens mij is het misschien al 30 jaar geleden dat we achter in de tuin samen stonden te roken. En dan nu 30 jaar later zitten we op een stoppen-met-roken forum. Ik wens je heel veel succes hier en ik hoop dat je hier veel steun kunt vinden. Maar dat zal wel goed komen! Behalve allerlei "algemene" onderwerpen heb je hier ook Maandclubs daarin zitten de mensen die in de zelfde maand zijn gestopt als jij. Die voor mei 2012 kun je hier vinden:

 

http://www.ikstop.nl/mei-stoppers-2012?page=28

 

Ik spreek je nog!

Geplaatst door brenda_333 op 21/05/2012 - 21:57

Lid sinds 20 mei 2012

ja Marcel,  daar zitten we weer hahaahaa  . t erge is eigenlijk dat er al 30 jaar tussen zit........... kun je nagaan hoe lang die rommel onze "beste vriend "was .  Stiekum roken onder de soulshow.... als ik r aan terug denk, kan ik me ook zo weer beginnen met roken hoor, het was ook heel gezellig toch ! en stiekum is altijd leuk. Jammer dat je toen niet wist wat dat shaggie allemaal aanricht, ik denk dat dan zelfs WIJ niet begonnen waren. !!   Ik ben al vaker gestopt, alleen zo oliedom geweest om steeds weer te beginnen. De eerste keer was ik ruim 3 maanden gestopt, moest van de dokter ivm stembandoperatie pfff  Zodra mensen zeggen dat je MOET stoppen, is de lol eraf, en nadat ik een prachtige stem terug gekregen had ( vond de dokter ) ben ik snel genoeg weer begonnen. Ik vond die stem vreselijk, ik leek wel een muppet !!  En dan merk je ook, dat je stem ook een deel van jezelf is, en je die helemaal niet kwijt wilt. Ik sprak ruim een octaaf hoger !!! Ik kon wel janken, en de artsen waren zo tevreden en vol lof dat ze zo'n goed werk afgeleverd hadden. Nou ik wilde alleen maar whisky en sigaren om m maar snel weer "normaal "te krijgen hahaa.

Vervolgens vorig jaar nog eens 6 weken gestopt, weer niet doorgezet, en  2 maanden geleden 1 hele dag gestopt en meteen weer begonnen ( overspannen werkt niet om te stoppen ) Nu de gemoedstoestand weer oke is, toch weer het voornemen te stoppen door gezet. Het MOET ons toch zeker ook lukken !!

 

Ben trots op j ou dat je het al 3 maanden volhoudt !  Ook ineens zat met die stank ?

Ik zag op fb dat je in het zkh was met je neus? Vreemd maar, ik heb al jaren last vd sinussen, wil ook maar niet ovcer gaan. Nu de hoop dat het met stoppen in ieder geval beter zal worden, en niet slechter .

Forum is ook best leuk, zit er pas sinds gisteren op, maar heb al wat reacties gekregen . Motiverend  moet ik zeggen.

 

Ben je al in Carr begonnen te lezen ?  Laat me weten hoe je het ervaart he ! Is een leuk boek vind ik , en leest makkelijk. Maar gewoon de denkwijze, en het positief benaderen, echt briljant. Ik leef op zich toch we zo, maar de bewustwording sleept mij er wel door heen. Ik moet ook  zeggen dat ik er tot op heden nog niet veel last vanheb. Zit nu toch al op dag 5.

Rianne komt zaterdag, moet ze alleen in de tuin gaan smoken haahahahaha wie weet stopt ze ook nog, als wij het goede voorbeeld geven haahaha

Nou, tot de volgende stopsesssie :) gr. Bren

 

 

 

Geplaatst door brenda_333 op 21/05/2012 - 22:00

Lid sinds 20 mei 2012

Hai Yaro , bedankt deze oppepper. :)

Jij bent er al haast eenjaar vanaf... knap joh !! Heb je er nog wel eens last van, omdat je toch nog hier op het forum zit ? Of ben je echt voor de "net-stoppers "om een beetje mentale steun te geven ?  In ieder geval...... TOP !!! ik hoop dat ook ik  net als jij volgend jaar nog altijd genezen ben hahahahaha.

Gr. Brenda

afbeelding van MarcelR

Geplaatst door Marcel1964 op 22/05/2012 - 10:35

Lid sinds 21 feb 2012

7 jaar 8 maanden geleden gestopt met cursus.

Tja, maar dat geldt voor zoveel dingen. Als we alles van te voren zouden weten. En laten we eerlijk zijn, bijna 30 jaar geleden was het nog redelijk gewoon om te roken. Dat is tegenwoordig wel anders. Haha ik had die nieuwe stem van je wel eens willen horen! Of heb je je toen een tijdje doelbewust verstopt?

De meeste stoppers hier hebben al meerdere pogingen achter de rug. Blijkbaar is dat toch nodig voordat de knop helemaal om kan. Ik ben nu niet zozeer gestopt omdat ik de stank zat was, maar omdat ik te vaak verkouden was en bronchitis had.

Ik heb pas een klein stukje gelezen helaas. Weer veel hoofdpijn de laatste dagen L. Fijn dat je er nog relatief weinig last van hebt!

Ik zie het niet gebeuren dat mijn zusje binnenkort stopt met roken. Het is volgens mij het weekend best aardig weer dus je laat haar maar fijn buiten roken hoor!

Reactie toevoegen