Tabex

Tabex is een hulpmiddel dat gebruikt kan worden om het stoppen met roken makkelijker te maken. Tabex wordt als merknaam gebruikt van cytisine, wat weer een natuurlijke versie is van varenicline. De werking kan vergeleken worden met het gebruik van Champix. Bij gebruik van Tabex zou je in 25 dagen volledig gestopt moeten zijn met roken. 

Het advies van Ikstop is dan ook om eerst altijd goed met de huisarts te overleggen...

Tabex en stoppen met roken
Stopmethode

Ben jij gestopt met hulp van Tabex of wil je dit middel gaan gebruiken om te stoppen met roken? Op deze plek proberen we ervaringen te verzamelen van leden die ervaring hebben met het middel Tabex.  Hoe meer er bekend is over het gebruik van Tabex des te beter kunnen stoppers zich voorbereiden op het gebruik van dit medicijn om te stoppen met roken. Lees meer over het middel Tabex of praat met anderen in het forum over Tabex.

Ervaring

Wil jij stoppen met roken dan kan dat op vele verschillende manieren. Om je goed in te kunnen leven kan het erg nuttig zijn om van anderen te horen hoe zij, een bepaalde methode om te stoppen met roken, ervaren hebben. Voor al je vragen en antwoorden over al deze verschillende methoden hebben wij een apart forum gedeelte ingericht. Of het nou om Cold Turkey, Allen Carr of een laserbehandelinggaat, met al je vragen kan je op het...

Artikel

Het aanschaffen van Tabex kan op verschillende manieren maar de goedkoopste manier is om het online aan te schaffen. Wij hebben onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om Tabex online aan te bestellen. 

Let altijd erg goed op voordat je besluit Tabex te bestellen. Om goed ge├»nformeerd Tabex te gebruiken is het zeer verstandig de bijsluiter eerst goed te lezen. Ook is het zeer aan te raden eerst altijd de huisarts of...

Tabex kopen online
Artikel