Ervaringen met lasertherapie

Wil jij stoppen met roken en denk je aan een laserbehandeling, dan is het goed om de ervaringen van anderen eens door te lezen. Heb je zelf de ervaring dan horen wij deze natuurlijk graag. Help anderen voorbereiden door jouw ervaring te delen en hieronder op te schrijven.

Lees meer over stoppen met roken middels lasertherapie of kijk waar bij jou in de buurt lasertherapie wordt aangeboden.

Reacties

Geplaatst door Joyce (niet gecontroleerd) op 12/08/2016 - 17:49

Lid sinds

Mijn partner en ik zijn afgelopen dinsdag gestopt met roken.. Het gaat best goed.. Wel vaak moment. .Dat ik er zin in heb. Mijn man daarin tegen rookte ongeveer 30 sigaretten per dag..En die loopt er nu als een zombie bij.. hoelang blijft dat negatieve gevoel hangen?

Geplaatst door Silas op 28/01/2016 - 17:19

Lid sinds 28 jan 2016

Ik heb morgen een laserafspraak! Spannend... zie er ook een beetje tegenop.

Hadden jullie ook nog nicotine pleisters of zoiets erbij?

Alvast bedankt!

Geplaatst door Julia28 op 02/10/2015 - 09:41

Lid sinds 02 mei 2013

2 jaar 11 maanden geleden gestopt

 

 

 

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 27/01/2015 - 14:43

Lid sinds

Ik ben op 21/11/2014 gestopt met roken dmv lasertherapie.

Uiteindelijk viel het stoppen met roken mee, en had telkens het gevoel dat ik het niet eens lastig had.

Wat ik wel ondervond, was dat ik verdrietig was...

dat was het enige gevoel dat ik kan omschrijven, ik mis de sigaret, ik wil graag terug meedoen met de rokers, maar aangezien ik nu 2 maanden gestopt ben, houdt dat me wel tegen. Als ik het al 2 maanden kan, kan ik het langer ook !

het grootste probleem is dat ik me veel depressiever voel, dan toen ik nog rookte... en dat is wel niet goed tegenover mijn kindjes en mijn man. Niettemin, mijn man rookt nog steeds, dat is dus wel confronterend !!

Ze zeggen altijd dat ge u veel beter zult voelen als ge stopt met roken, maar ik hoop dat dat binnenkort wel degelijk zo zal aanvoelen, want zo wil ik niet blijven rondlopen...

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 24/01/2015 - 23:38

Lid sinds

woensdag 21 januari naar de laser therapie geweest ,viel bijna in slaap maar werdt door mijn eigen gesnurk steeds op tijd of net te laat wakker.....

merk er niet zoveel van ,ik was namelijk zelf al de zondag ervoor gestopt met roken omdat ik dacht dat het dan makkelijker zou zijn ,ik heb zelf het idee dat zeker de eerste twee dagen de drang erger waren geworden naar een shaggie dan voor de laser behandeling.

tevens ook gestopt (tijdelijk) met bier drinken omdat ik bang ben dat als ik dronken ben de sigaret ook gaat roepen.

nu zaterdag de 24e januari ben ik redelijk rustig maar eet wel veel ,gelukkig doe ik wel aan sport en ben sinds de bewuste zondag ook begonnen met hardlopen ,wat ik na het zien van het nieuws van vrijdag gaat veranderen in wandelen , omdat mijn rug nogal gevoelig is bij het neerkomen als je gaat hardlopende schijnbaar is wandelen net zo goed voor je als hardlopen. (Vreemd eigenlijk ,ik speel ijshockey en dan nergens last van hebben).

het is denk ik de vijfde keer dat ik probeer te stoppen met roken sinds dat ik ben gaan roken op mijn 22e ,ik rook nu dus zo 30 jaar en voor de rekenaars ben ik nu dus 52 jaar oud.

heb het iedere keer wel een paar maanden volgehouden en de laatste keer zelfs negen maanden met behulp van champix of zoiets ,maar na een heftig stress moment toch bezweken voor een sigaret.

ik heb besloten om samen met mijn vrouw te gaan stoppen dus die is ook bij de laser mevr geweest ( konden zo ook haar mond dicht laseren want die is me toch druk geworden en ze was altijd al erg druk dus dat gaat wat worden)

We rookte alleen nog buiten sinds dat het rook verbod kwam in Nederland ,moet zeggen dat dit voor de mensen die niet roken en op visite kwamen wel een plezierige ervaring was en bovendien werden we ook opa en oma dus niet erg gezond die lucht in huis voor de kleinkinderen.

ik hoop het nu wel vol te gaan houden maar of dat te danken zou zijn aan de laserbestraling ik betwijfeld het ,ik hoop in ieder geval vannacht wel te kunnen slapen.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 14/12/2014 - 10:14

Lid sinds

Sinds juli 2013 gestopt met roken door de lasertherapie van Prostop (Amsterdam) zonder ontwenningsverschijnselen en nu na zoveel maanden voel ik met top met een goed gevulde bankrekening. Ik rookte een pakje per dag, dat is 2000 euro per jaar!

 

 

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 09/07/2014 - 20:47

Lid sinds

Hallo een ieder.

gisteren ben ik gelazerd voor het stoppen met roken. Nu heb het nu best wel ff moeilijk om geen sigaret op te steken.

weet niet of het echt helpt ? 

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 09/12/2013 - 19:39

Lid sinds

ik ben op 26 sep doormiddel van lasertherapie,ik had na de behandeling geen behoefte meer in een sigaret,

maar  ik heb wel erg veel last van kiebelhoest diie maar niet verdwijnd,zoveel zelfs dat ik het erg benauwd van krijg

ik heb van alles al in huis gehaald maar niets blijkt te helpen,ik heb al een sigaret gerookt en dan werd  het veel minder,maar om nou weer te gaan roken dat wil ik ook niet

heeft iemand hier ook last van,en een tip voor mij heeft,aletips zijn welkom

groetjes Kees

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 08/10/2013 - 16:28

Lid sinds

Ik heb gisteren de lasertherapie ondergaan, maar merk niets van de behandeling. Ik heb dezelfde ontwenningsverschijnselen als toen ik zonder hulpmiddelen stopte. Ik heb de eerste nacht zeer slecht geslapen. Maar omdat ik er al van was uitgegaan dat het stoppen met roken van mijn eigen motivatie zou afhangen, zet ik met volle overtuiging door. Het eerste is het ergste, dus ik heb het ergste al achter de rug :-)  Daarnaast ben ik de laatste tijd meer aan het sporten. Het sporten helpt me nu enorm om de eerste moeilijke avonden goed door te komen.

Marc

Geplaatst door Rondc246 op 27/08/2012 - 14:24

Lid sinds 27 aug 2012

Ik heb 5 seconden geleden mijn laaste sigaret uitgemaakt. Ik ga nu alle asbakken weggooien en daarna naar de lasertherapeut. Ik heb over een uur een afspraak. Ik hou juliie op de hoogte.

Ron

 

Reactie toevoegen