even mezelf voorstellen

Geplaatst door bientje op 10/03/2013 - 16:27

Lid sinds 10 mrt 2013

Goedemiddag,

Mijn naam is Bientje en ik ben sinds 28 februari gestopt met roken.

De reden om dit te doen is omdat ik een stemband poliep heb en eraan geopereerd moet worden...dan is roken na de operatie natuurlijk uit den boze voor het genezings proces.

Nu heb ik het vandaag ontzettend moeilijk en best sjagerijnig en zeer rillerig, en hunker naar een sigaret,terwijl ik eigenlijk weet dat hij me niet gaat smaken...

Ik gebruik nicotine pleisters de 1e stap...maar heb het gevoel dat ze nu niet veel meer voor me doen...maargoed ik blijf volhouden...

 

 

afbeelding van Viva Las Vegas

Geplaatst door Viva Las Vegas op 10/03/2013 - 17:02

Lid sinds 25 feb 2013

9 jaar 10 maanden geleden gestopt met Allen Carr.

Dat is een hele goede reden om te stoppen inderdaad, mijn motivatie was geld. Kwam er wel achter dat er nog legio goede redenen zijn dit zorgt er bij mij volgens mij voor dat ik wat minder last heb van ontwenningsverschijnselen. Lees nog ff lekker rond op deze website en wees trots op jezelf voor je geweldige beslissing :)

Geplaatst door MissmE op 10/03/2013 - 17:09

Lid sinds 10 mrt 2013

9 jaar 6 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

 

Beste mede-stopper,
 
Ik heb net mijn laatste sigaret gerookt. Sinds mijn dertiende ben ik verslaafd aan sigaretten roken en sinds mijn achttiende is daar een cannabis verslaving bijgekomen. Momenteel ben ik 27 jaar. Dat het zo niet veel langer gaat weet ik al langer. De laatste maanden ben ik steeds korter van adem en mijn verslavingen staan mij op meerdere gebieden in mijn leven in de weg. 
 
Als ik high ben duik ik in mijn eigen wereld van dromen en fantaseren. In de realiteit komt er echter weinig van mijn dromen terecht, ik mis daadkracht en blijf in een circel van gebruik en dromen verstrikt. 
Momenteel sta ik op een kruispunt, ofwel ik ga een kliniek in of ik zal het nu echt op eigen kracht voor elkaar gaan krijgen. 
Ik zie het forum als een mogelijke steun en hoop dat ik daarmee en met wilskracht zelf voor elkaar ga krijgen. 

Geplaatst door MissmE op 10/03/2013 - 17:16

Lid sinds 10 mrt 2013

9 jaar 6 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Sorry voor dat vorige bericht, zat even fout.. 

Ik hoop in ieder geval dat het je gaat lukken om vol te blijven houden, succes en sterkte in ieder geval. 

Geplaatst door bientje op 10/03/2013 - 21:31

Lid sinds 10 mrt 2013

Thanks!!!! nog steeds niet gerookt....ik ga ervoor iig....wel fijn om hier steun te kunnen vinden...sleept je er toch weer even doorheen....smiley

Reactie toevoegen