gestopt

Geplaatst door sanya op 10/02/2014 - 11:53

Lid sinds 10 feb 2014

Hoi mijn naam is Wilmie en ben vandaag gestopt met roken..pfffffffff,heb het er heel moeilijk mee.

Laten jullie s'nachts de pleisters erop,in het verleden had ik dat ook gedaan maar kreeg verschrikkelijke nachtmerrie's,en toen ik hem eraf trok sliep ik als een roos.Dus ben nu voor vannacht weer huiverig.

afbeelding van Marvel

Geplaatst door Marvel op 10/02/2014 - 12:09

Lid sinds 04 jan 2014

10 jaar 3 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Schrijf je motivaties op en visualiseer ze in je hoofd als je het moeilijk hebt. Het is ook erg belangrijk dat je dit echt wilt. Zomaar is proberen om te stoppen of kijken of het lukt, hebben geen zin. Verder heb ik geen ervaring met pleisters. Wat ik je kan aanraden is om een boek te gaan lezen over stoppen met roken. Het helpt je goed te doorzien wat een verslaving nu precies is.

Succes Wilmie!

Geplaatst door marjan49 op 10/02/2014 - 12:29

Lid sinds 01 aug 2011

6 jaar 3 weken geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Mijn ervaring met pleisters is hetzelfde Sanya. Ik ga ervan uit dat je niet rookt 's nachts, dus hoef je je pleister toch ook niet op? Veel succes met stoppen. Wat mij helpt is : Nee is nee en geen discussie!

Geplaatst door caja op 11/02/2014 - 00:44

Lid sinds 01 okt 2012

10 jaar 5 maanden geleden gestopt

Hey Wilmie,

Super goed besluit om te stoppen. Ik heb geen ervaring met pleisters, dus daar kan ik niks over zeggen, maar Marjans reactie lijkt me logisch, 's nachts rookte je ook niet. Ik ben gestopt met Champix en had daar ook veel reacties over gelezen, mensen die raar gingen dromen enzo, maar ikzelf had de meest geweldige dromen gedurende die tijd. Vond het heerlijk, toch heb ik de Champix kuur niet afgemaakt, ik vergat ze te slikken en merkte geen verschil, dus tja, ze liggen nog wel ergens in huis geloof ik.  Veel van het roken zit toch echt alleen tussen de oren (helaas) Zoals Marvel al zegt, houd goed voor ogen waarom je wilde stoppen en besef heel goed dat eentje niet bestaat. Eentje betekent honderden, zoniet duizenden meer. 

 

Wilmie, zit de tijd uit tot de vogeltjes weer eitjes gaan leggen in mei en je zult heel blij in het leven staan, althans wel wat betreft het roken. Makkelijk is het niet voor de meesten, maar echt, het is alles waard na een paar maanden.

Heel veel succes!!! yes

Reactie toevoegen