Gestopt.

Geplaatst door Hans1953 op 02/02/2018 - 19:28

Lid sinds 02 feb 2018

Hallo. Ik ben Hans. Ik ben gestopt met roken. Al 4 dagen..... Noodgedwongen eigenlijk.... Ik had zwaar de griep met hoestbuien, koorts, spierpijn, hoofdpijn en nog meer van die ellende. Ik had opeens zo,n afkeer tegen sigarettenrook..... Ik walgde van de geur van mijn kleding en mijn haar. Door de griep had ik een grote stok achter de deur. Neen, geen stok... Een levensgrote knuppel. 6 jaar geleden al een TIA gehad, dus ik speelde met mijn leven om stug door te blijven roken. Alles is weg. Sigaretten, shag, aanstekers.... Ik heb niets meer. Door mijn griep heb ik nog totaal geen behoefte om een sigaret op te steken. Nog niet ! Ik weet dat de tijd komt dat ik wel die behoeft krijg. Ik gebruik geen hulpmiddelen. Ik neem graag een kopje thee en als het water me tot de lippen gestegen is ga ik wandelen of fietsen. 

4 dagen zitter nu op, maar ik hoest als een gek. Erger dan dat ik gedaan heb. De huisarts zegt dat de longen grote schoonmaak houden en dat het na een week een stuk beter moet zijn. Hoera ! Ik hoop dat het dragelijk blijft, maar na zo,n lange tijd gerookt te hebben moet het ook niet te gemakkelijk gaan, vind ik. Je moet weten waarvoor je strijdt. Een ieder veel succes in de strijd.

afbeelding van Anita 65

Geplaatst door Anita 65 op 03/02/2018 - 08:44

Lid sinds 13 jan 2018

5 jaar 2 maanden geleden gestopt met Hypnose.

Hoi Hans

Welkom hier, er was gisteren een storing, vandaar beetje late reactie. Wat goed dat je gestopt bent, en vooral dat je alles weg gegooid hebt. Als je je verhaal kwijt wilt kan je je aansluiten bij de jan/febr stoppers. Veel succes.

Reactie toevoegen