Gisteren mijn laatste sigaret gerookt

afbeelding van Madmaddy

Geplaatst door Madmaddy op 18/02/2013 - 10:22

Lid sinds 18 feb 2013

Gisteravond heb ik mijn laatste sigaret gerookt.

Na een tijdje in dubio te zitten over wanneer ga ik stoppen dan nu toch eindelijk de stap genomen. Wel meot ik zeggen dat ik hierbij nicotinepleisters gebruik, dit omdat een eerdere stoppoging niet lukte en waarbij ik heel veel last kreeg van afkickverschijnselen.

Ik ben 33 en heb nu ongeveer 13 jaar gerookt. Ik heb 2 schatten van kids en daar doe je toch alles voor. Ik wil weer meer kunnen bewegen en meer met hen gaan doen zonder dat ik snel buitenadem ben.

In mijn familie wordt er bijna tot niet gerookt dus ik heb niet veel steun op het gebied van volhouden. Familieleden en vriend weten niet wat ik nu doorsta. Daardoor hoop ik steun te vinden via dit forum. We zitten toch allemaal in hetzelfde pakket.

 

afbeelding van linda1960

Geplaatst door linda1960 op 18/02/2013 - 10:41

Lid sinds 14 aug 2012

10 jaar 1 week geleden gestopt met Cold Turkey.

Welkom Madmanny  op het forum, en inderdaad wij weten hier allemaal hoe verdomd moeilijk het is om te stoppen.Maar het is het echt zoooo waard je wilt je kids toch ook gezond groot zien worden!!!Het heeft bij mij ook lang geduurd voordat ik  eindelijk besloot  om nooit meer te gaan roken en wat ben ik er blij mee wens jou hetzelfde toe!!!

Je kunt instappen bij de maand februari 2013  dit staat bij de maandclubs, en heel veel succes!!!!

afbeelding van Miekkk

Geplaatst door Miekkk op 18/02/2013 - 11:06

Lid sinds 29 jan 2013

Hoi madmaddy, wat goed dat je gestopt bent.  En ja het is niet altijd even gemakkelijk. Pleisters ondersteunen hier wel in. Ik gebruik ze zelf ook, nu alweer meer dan 4 weken. Daarnaast is het forum ook een fijn hulpmiddel. 

Mocht je vragen hebben over de pleisters, dan roep je maar. 

Groet Miek.

afbeelding van L@yla

Geplaatst door [email protected] op 18/02/2013 - 11:07

Lid sinds 16 feb 2013

Hoi Madmaddy,

 

Welkom en gefeliciteerd met je genomen besluit om te stappen. Stap 1 is gezet en eigenlijk is er nog maar 1 stap te gaan. Stap 2: nooit meer roken. Ha, ha! Ik heb zelf zo'n twintig jaar gerookt, maar ik ben al eens lange tijd gestopt. Ik weet dus uit ervaring dat het mogelijk is te stoppen (alleen moet je daarna niet meer beginnen!). 

Zelf heb ik altijd een soort van stiekum gerookt. Mijn familie wist van niets. Maar dat gaf een hoop stress en veel gedoe. Dat vind ik wel relaxed van de afgelopen weken; geen stiekum gedoe meer!

 

Steun is inderdaad enorm belangrijk en fijn! Krijg je die niet van familie, vrienden oid, dan krijg je dat van ons!

Dus kom veel op het forum! Is echt fijn!

 

Heel veel succes en houd vol! Drink water, zoek afleiding, ga schoonmaken of lopen met de hond, kat of cavia!  

STOPPEN met roken, is niet het EINDE, maar het BEGIN!

 

Groetjes,

Layla

 

afbeelding van taravds

Geplaatst door taravds op 18/02/2013 - 11:33

Lid sinds 25 jan 2013

8 jaar 11 maanden geleden gestopt

hallo @Madmaddy, welkom hoor en ik wens je samen met alle niet rokers....een dikke proficiat dat je de stap ook hebt durven nemen, het is de moeite waard achter een tijdje ga je hier enorm blij om zijn en er veel beter uitkomen!

 

toi toi en de grtjs, chantal wink

afbeelding van Gertjan

Geplaatst door Gertjan op 18/02/2013 - 20:29

Lid sinds 17 feb 2013

Hoi Madmaddy,

Heel veel sterkte gewenst,

alleen al voor je kids gaat het je lukken !

Suc6

Geplaatst door AnitaRakker op 19/02/2013 - 10:34

Lid sinds 17 feb 2013

Hoi Madmaddy

 

Goede keuze die je maakt, je kan het ook als een voordeel zien dat familie en vrienden niet roken, dan kunnen ze je ook niet in verleiding brengen om weer te gaan roken. Daar zit ik mee, veel mensen in mijn omgeving roken, die moet ik maar een tijd op afstand houden. Succes, doe het voor je kindertjes, zeker de moeite waard

Reactie toevoegen