Hallo!

Geplaatst door jetty op 26/11/2012 - 11:37

Lid sinds 26 nov 2012

Ik ben Jetty,en sinds gisteravond rook ik niet meer.Door middel/hulp van Zyban en Niquitin zuigtabletten(gatver!!!) blijf ik deze keer van de sigaret af.

Heel vaak een poging gedaan,maar elke keer weer begonnen omdat anderen sigaretten bleven aanbieden,en ik te slap was en het uiteindelijk aannam.

ik hoop door dit forum een extra steuntje te krijgen.

 

Liefs Jetty

afbeelding van linda1960

Geplaatst door linda1960 op 26/11/2012 - 12:37

Lid sinds 14 aug 2012

10 jaar 10 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi Jetty welkom op het forum en onthoud als je het echt wilt gaat het je lukken!!!Heel veel succes toegewenst je kunt instappen bij de maand november 2012 allemaal mensen die net als jij net gestopt zijn.

Je bent ook welkom in de gezellige boomhut staat onder de huiskamer dit topic even de beginpagina lezen anders heb je geen idee waarover het gaat heel gezellig en geeft afleiding  .

Geplaatst door Bobby (niet gecontroleerd) op 26/11/2012 - 14:40

Lid sinds

Hallo Jetty, goed van je dat je bent gestopt yes de eerste dagen zijn gewoon even bikkelen, daarna wordt het beter en daarom is fijn als er een forum is waar je op terug kunt vallen.

 

Er is een novembergroep waar je bij kunt aansluiten. Deze mensen zijn allemaal gestopt in de maand november. Je kunt ons vinden op het forum bij maandclubs en dan onder novemberstoppers 2012. Dit is het linkje hoef je even niet te zoeken wink http://www.ikstop.nl/november-stoppers-2012

We zitten met z'n allen in een diesel en je weet als een diesel eenmaal rijdt hij blijft rijden en je niet kunt uitstappen yes

Kom gauw kennismaken met de andere en dan maak je jezelf het ook iets makkelijk

Ik spreek je daar weer

Groetjes

Bobby

Reactie toevoegen