Hallo alle niet rokers!

afbeelding van sanneke7

Geplaatst door sanneke7 op 02/02/2013 - 16:36

Lid sinds 03 jan 2009

Even voorstellen dus. Ik ben Sandra, woon in Breda en sinds een aantal dagen gestopt met roken. Ik ben dus een niet roker :)

Ik gebruik Champic als ondersteuning maar de wil is de sterkste motivatie. Gezond worden, alles weer proeven en ruiken en niet meer dat vervelende kuchje. Daar doe ik het voor.

Neemt niet weg dat de vervelende momenten nog talrijk aanwezig zijn. Vandaar mijn inschrijving. Lekker kletsen en van me afschrijven met mensen die begrijpen hoe moeilijk het is en blijft om een niet roker te zijn na veel gerookt te hebbn.

afbeelding van linda1960

Geplaatst door linda1960 op 03/02/2013 - 09:42

Lid sinds 14 aug 2012

9 jaar 9 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi Sanneke welkom op het forum en wat een wijs bsluit heb je genomen.Je hebt gelijk wilskracht heb je nodig om deze verslaving tot een einde te brengen maar een beetje ondersteuning kan net voor sommige genoeg wezen om definitief te stoppen.

Veel naar hier komen en veel lezen dat heeft mij de eerste weken erdoor heen geholpen  hete snoepjes en bij een trekmoment een  heet snoepje  in je mond en dan diep in en uit ademen een trekmoment duurt meestal maar drie minuten en zakt dan af.

Zoethout blijkt ook bij een aantal goed te werken.

Na drie à vier dagen is de nicotine uit je lijf en dan boks je nog tegen de geestelijke verslaving aan al die momenten die je eerst rookte moet je nu zien te doorbreken.

Maar het is het echt zo waard het komt je gezondheid alleen maar ten goede echt er zijn alleen maar voordelen en het leven is zonder peuk nog net  zo  leuk.

Je kunt nog instappen bij de maandclubs januari 2013 je mag ook naar februari 2013 kijk maar wat je zelf wil !!

Wil je heel veel succes toewensen en onthoud als je echt wilt stoppen gaa het je lukken.

afbeelding van Miekkk

Geplaatst door Miekkk op 03/02/2013 - 18:34

Lid sinds 29 jan 2013

Hoi en welkom op net forum. Goed van je dat je gestopt bent.  Het helpt inderdaad om in de moeilijke momenten dit forum te lezen en bewust te worden in welke valkuilen je in moeilijke momenten kunt trappen. Verder heb ik alles wat me aan roken herinnerd weggedaan en mijd ik even  mijn rokende vriendinnen.

Succes.

Reactie toevoegen