Hallo allemaal

Geplaatst door kimmie op 01/09/2011 - 10:46

Lid sinds 01 sep 2011

Hallo allemaal,

Ik ben Kim 30 jaar en sinds vandaag, na 17 jaar gestopt met roken. Ik speel wel een beetje vals, want ik gebruik nicotinepleisters en krijg coaching van stivoro. Ik zou graag zwanger willen worden en na diverse mislukte stoppogingen (over vele jaren verspreid), nu besloten het heel serieus aan te pakken. Daarom haal ik overal waar het maar kan hulp vandaan :NNN Ik heb wel het idee dat het zwanger willen worden een goede stok achter de deur is, maar ik zie wel op tegen alles wat komen gaat. Ben al zo vaak gestopt dat ik alle moodswings etc wel ken en daar ook een beetje bang voor ben.....
Ik hoop dat we elkaar op dit forum een beetje kunnen steunen en elkaar er doorheen kunnen slepen.

groetjes,
Kim

afbeelding van one2dave

Geplaatst door Anoniem op 01/09/2011 - 11:08

Lid sinds 24 aug 2011

10 jaar 9 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hey Kim!

Welkom en super dat je de beslissing hebt genomen om te stoppen! het is nu al de beste keuze in je leven :-)
Ik ben 28 en heb zelf ook 14 jaar gerookt, al vaker gezegd dat ik zou stoppen, maar nooit definief. Nu is het me wel gelukt.
Laat het forum je motiveren, inspireren en schreeuw om hulp als je het even moeilijk hebt. Het zal je erdoorheen slepen, zeker de eerste dagen, als je toch snel weer kunt vervallen in oude gewoontes.
Ik geloof in je Kim! je kunt het... Het is al helemaal geweldig als je al gestopt bent als je straks zwanger bent. Ze zeggen dat dat ook het beste is wat je kunt doen.. Alvast een tijdje vantevoren stoppen.
succes, we spreken ons nog wel :-)

Groetjes!

Geplaatst door Anoniem op 01/09/2011 - 11:23

Lid sinds 31 aug 2011

hai kim! welkom hier, ik ben ook net nieuw hier maar misschien wel net de aangewezen persoon voor jou, ben namelijk 28 wken zwanger en vandaag gestopt met roken. ik vind het super van je dat je voordat je zwanger bent al gaat stoppen! z145 je kindje verdient het

afbeelding van JanB

Geplaatst door Anoniem op 01/09/2011 - 11:29

Lid sinds 09 aug 2011

Hallo Kim!

Welkom en echt top dat je besloten hebt om te stoppen met roken. dd3
Ik heb zelf het ook mee gemaakt en fase waarin ik steeds aan het stoppen was. En men zegt ook weleens dat als je eenmaal gestopt bent geweest nooit meer een tevreden roker wordt. Datzelfde is dus mij ook gebeurd en ik probeerde steeds te stoppen, maar hield het meestal maar 2 a 3 dagen vol. Nu met behulp van het forum ben ik al 2,5 week gestopt en moet ik zeggen dat ik me hartstikke goed voel.
Kim we zijn er voor om je te helpen met stopppen! Gebruik die hulp en stel je vragen, maar ook als je het moeilijk hebt zijn we er voor je!!!
Succes en zet hem op! :zon :zon

Groeten,
Jan

Geplaatst door Anoniem op 01/09/2011 - 12:22

Lid sinds 01 sep 2011

Wat een fijne reacties, nu al! En wat knap om tijdens de zwangerschap te stoppen zeg. Dat lijkt me eigenlijk nog moeilijker dan ervoor... Heb nu een halve dag erop zitten en ik weet dat dit nog niet zoveel zegt, maar ik voel me nog helemaal prima! Misschien dat die pleisters toch helpen en me lekker mild houden :zon
Ach en anders kan ik altijd nog zo'n pleiser op mn mond plakken c5 haha

Geplaatst door Anoniem op 01/09/2011 - 13:54

Lid sinds 10 jul 2008

hoi

ook ik ben gestopt met pleisters... ik zit de aug bus, maar heb me net ook maar aangemeld voor de sept bus , waarom zie mijn verhaal in de sept bus.
heel veel succes vandaag met dag 1

Gr I

Reactie toevoegen