heel veel triggers hebben?

Geplaatst door cyntia op 01/09/2011 - 16:56

Lid sinds 31 aug 2011

ik merk vandaag dat ik HEEL veel triggers heb.... ben namelijk al een keer eerder gestopt geweest en had toen de standaard: sochtends opstaan, bij de koffie, na het eten triggers etc maar ik heb er nu wel elke 5 minuten 1 :? ?
hoe gaan jullie daarmee om? ik heb dan het gevoel dat ik van moment in moment kom en net zoals weeeen geen tijd heb om op adem te komen, even goed na te denken en weer de motivatie terug te krijgen.
bijvoorbeeld: dochterlief staat te drammen,zoonlief valt en huilt, moeheid etc. ik heb doordat ik kinderen heb natuurlijk niet altijd de mogelijkheid om gelijk achter de computer te kruipen en om hulp te gillen of even weer bij te lezen en merk dat dat mijn gemene momenten zijn....als ik rust heb en erover na kan denken kan ik bewust de keuze maken: nee nu niet, ik ga even dit en dat doen dat helpt me dan wel maar als ik even een storm aan aandacht moet geven en teveel drukte heb dan kan het snel misgaan, en die momenten volgen elkaar zo snel op!

help?!

afbeelding van patricia1974

Geplaatst door Anoniem op 01/09/2011 - 17:09

Lid sinds 29 aug 2011

Ik snap best dat je met kids niet zomaar ieder moment op de computer kan gaan zitten, dat lukt mij ook niet.
Maar als je een sigaret rookt op het moment dat je het moeilijk hebt met de kids neem je ook even de tijd om die peuk te gaan roken. Wat ik ben gaan doen in plaats van naar buiten om die peuk te roken is op mijn bed vijf minuten in een tijdschrift bladeren of twee minuten wat dan ook. Dan ben je toch even uit de situatie maar dan zonder sigaret.
Want zeg nou zelf die heb je toch helemaal niet nodig?????? Zonder al die peuken momenten heb je veel meer tijd over om leuke gezonde dingen te doen! dd12

afbeelding van hewi

Geplaatst door Anoniem op 01/09/2011 - 21:48

Lid sinds 03 sep 2010

ik heb ff snel teruggelezen,je bent 28 week zwanger? ik zou zeggen schrijf je onderschrift die je nu
hebt op een papiertje en lees dat als je weer een trigger hebt :duim

Geplaatst door Anoniem op 02/09/2011 - 08:58

Lid sinds 31 aug 2011

dank je voor jullie antwoorden! z145
idd heb ik als ik een sigaret rook ook een pauze dd3 maar ik bedoel meer het geen tijd hebben tijdens de triggers door om even weer na te denken en rustig te worden. ik ga weer het boek van allen carr lezen! moet even weer dat nuchtere gevoel terug krijgen dat een sigaret echt niets voor me doet! dd3

Reactie toevoegen