Ik wil nu echt slagen maar vind het errug moeilijk

Geplaatst door Beau op 30/09/2015 - 16:33

Lid sinds 14 dec 2014

5 jaar 2 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hallo allemaal,

Zondag 13 september ben ik gestopt met roken samen met mijn man, maar helaas is mijn man afgelopen zaterdag tijdens het klussen met mijn rokende schoonzoon gesneuveld en rookt weer.

Zelf wil ik het niet meer maar sinds gister heb ik het ontzettend moeilijk. Het zit zo in mn hoofd en iets of iemand wil mij doen geloven dat ik best weer kan gaan roken want deze keer kan ik het in de hand houden en zal geen kettingrookster meer worden. Dikke vetten onzin natuurlijk, we weten allemaal hoe dat gaat, je zit zo weer op je oude niveau.

En ik voel mij lichamelijk zoveel beter, niet meer dar rothoestje met bijbehorend slijm. Een betere uithoudingsvermogen. En daar doe je het toch voor. En een bijkomend feitje je houd zoveel geld over, ik stop het in een potje en ga er wat leuks mee doen.

NU maar even met de hond lopen, ik geloof dat hij wat aandacht nodig heeft.

Tot later

afbeelding van ytje

Geplaatst door Yvondv op 30/09/2015 - 17:53

Lid sinds 01 feb 2014

9 jaar 4 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hai. Beau, 

Goed dat je gestopt ben, jammer dat je man is gestruikeld, doorgaan met stoppen hoor, het is het zeker waard, heerlijk om niet meer te hoeven, bevrijd te zijn van die rommel. het voelt super.

Iedere dag langer gestopt maakt het steeds makkelijker!

Niet twijfelen, bedenk als je weer begint, dat je weer door deze eerste periode heen moet, je heb dat nu al gehad. Wees trots op jezelf!

Een hele fijne rookvrije avond!

Reactie toevoegen