Maandag 2 Juli stoppen...

afbeelding van Pingpong

Geplaatst door Pingpong op 30/06/2012 - 00:15

Lid sinds 29 jun 2012

12 jaar 4 weken geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi allemaal,

Na even rondgespiekt te hebben op ikstop.nl heb ik mij toch aangemeld. Ik wil aankomende maandag stoppen. Ik ben al 3 x cold turkey gestopt. Mijn langste tijd was 5 jaar! Laatst  was ik ongeveer 6 maanden gestopt (okt'11 t/m mrt '12) en helaas toch weer begonnen en dus ruim 3 maanden aan het roken nu.

Het gekke is dat ik geen zin meer had in een sigaret tijdens de 3x dat ik was gestopt....in het begin had ik het natuurlijk wel zwaar, maar later was dit gevoel echt weg....dus ik dacht nooit meer: "goh wat zou ik nu trek in een peukje hebben".

En daar komt het gekke...."boem" ineens tijdens het stappen, compleet uit het niets steek ik er dan eentje op en ja dan is het hek van de dam. De volgende dag weer 1, de dag daarna ook......tot je weer pakjes gaat halen. Bij mij is het dan ook echt alles of niets. 1 per dag lukt mij niet, want sja.... voor mijn gevoel is 1 al net zo slecht dus waarom niet 20 (goeie logica heblush).

Ik vind gewone sigaretten nog steeds niet echt lekker, maar wel de sigaretjes met een klikje waardoor je een mint smaakje krijgt.

Eigenlijk baal ik dat ik weer begin. Met stoppen ben ik sterk en het gaat mij goed af, maar waarom toch weer na een tijd beginnen terwijl ik er niet eens aan denk. Waarschijnlijk doe ik dit omdat ik makkelijker stop? Geen idee, maar ik kan mijzelf wel voor mijn kop slaan.

Goed om alle verhalen te lezen en dat iedereen in hetzelfde schuitje zit. A.S. maandag ga ik stoppen! Succes allemaal.

Geplaatst door NostraPaulus op 30/06/2012 - 16:42

Lid sinds 30 mei 2012

PingPong, sterkte voor maandag.

Zelf ooit eens 1 1/2 jaar gestopt geweest, zonder problemen. En inderdaad, als een donderslag bij heldere hemel, zo maar in eens een shagje in de mond. Tot heden weet ik eigenlijk nog steeds niet hoe het gekomen is maar ik zat er wel weer 20 jaar aan vast. Dus, succes !!

afbeelding van klaartje59

Geplaatst door klaartje59 op 01/07/2012 - 18:15

Lid sinds 06 feb 2012

12 jaar 3 weken geleden gestopt met Acupunctuur.

Pingpong, je hebt het al eens 5 jaar volgehouden dus moet eigenlijk wel weer kunnen.

En na zo'n tijd verwacht je ook niet meer dat nico en tine jou weer een bezoekje gaan brengen. Gemeen zijn ze hoor. Maar nu weet je dat wel dus moet je die fout gewoon niet meer maken. wink

 

Succes.

Reactie toevoegen