moeilijke dag

Geplaatst door annekje op 14/02/2016 - 13:47

Lid sinds 03 feb 2016

7 jaar 1 maand geleden gestopt met Allen Carr.

Hoi,

Even berichtje om van mij af te schrijven. Moeilijke dag. Niet zo zeer met het niet roken, ik ben nu iets langer dan een week er van af. Maar even het gevoel waar doe ik het voor. Natuurlijk voor mijzelf, maar de steun die ik verwacht van briendinnen en mijn  kinderen is er niet echt. Misschien te vaak geroepen ik ga stoppen...........Ach we gaan stug door. Beetje emo. Komt vast wel goed. En ik houd in mijn achterhoofde. Die ene sigaret helpt niet, maakt het alleen erger.

 

gr Anneke

 

afbeelding van ytje

Geplaatst door Yvondv op 15/02/2016 - 18:54

Lid sinds 01 feb 2014

9 jaar 1 maand geleden gestopt met Cold Turkey.

Hai Anneke, 

Goed dat je gestopt bent, kom hier van je af schrijven, allemaal mensen die begrijpen wat jij doormaakt en jou zullen steunen.

De reden waar je het voor doe verdwijnt een beetje naar de achtergrond, maar ze zijn er wel zeker, je gezondheid, het geld, de stank aan je kleding, vergelen van jou tanden, vergelen van je huis (als je binnen rookte) we kunnen nog wel even doorgaan zo.

Het stoppen is het wel zeker waard, je krijgt er zoveel voor terug, een hele berg zelfvertrouwen en ook heel belangrijk je vrijheid, je hoeft niet meer, je hoeft niet te denken heb ik wel genoeg in huis, het gaat super voelen om niet meer te hoeven.

Ga eens een kijkje nemen bij een maandgroep, het is er meestal wat drukker.

Heel veel succes!

afbeelding van ytje

Geplaatst door Yvondv op 15/02/2016 - 18:55

Lid sinds 01 feb 2014

9 jaar 1 maand geleden gestopt met Cold Turkey.

Dubbel

Reactie toevoegen