Morgnen stop ik

Geplaatst door Loek037 op 18/05/2012 - 15:17

Lid sinds 18 mei 2012

Hoi.

Ik ben Loek en morgen ga ik op vakantie. Ik heb besloten om dan te stoppen met roken. Ik maak gebruik van de cold turcky methode. Ik neem wel pleisters mee voor het geval ik het niet volhoud. Ik hoop dat het gaat lukken...

 

Groet

Loek

afbeelding van karinr76

Geplaatst door karinr76 op 19/05/2012 - 11:58

Lid sinds 10 mei 2012

11 jaar 8 maanden geleden gestopt

welkom !

ik hoop ook dat  het gaat lukken,

als je het echt wilt, dan kan en lukt het je ook smiley

afbeelding van Stefan

Geplaatst door Stefan op 19/05/2012 - 20:22

Lid sinds 02 mei 2012

12 jaar 2 maanden geleden gestopt met Mentale methode.

heel goed hoor loek,

 

hopen dat je gestopt bent hoeft voor jou niet hoor.

je hebt gewoon beslist om gewoon NIET meer te roken, wat je verder ook nog tegen komt dus ben je een ex-roker geworden en hoor je dus niet meer bij de rokers die tussen elke sigaret in tegen hun zin moeten 'stoppen', zoals ze ook telkens meer en meer moeten roken. jij stopt gewoon in één keer en dan hoeft roken voor jou niet meer.

 

je denkt waarschijnlijk dat het vreselijk moeilijk is om 'vol te houden' om gewoon voortaan zuivere lucht in te ademen in plaats van rook. wel dat klopt niet, da's zoiets wat de verslaving jou wijs wil maken.

 

als je gewoon van moment tot moment, dag tot dag, week tot week, maand tot maand leeft zul je nog wel merken dat je de situatie meester bent want zo'n 'zin in' komt met vlagen maar duurt iedere keer maar maximum een paar minuten hoor dus die kan niet op tegen jouw overtuiging. in principe heb je dus zelfs die pleisters niet nodig als je je hoofd er maar bij houdt maar je kan ze wel bij de hand houden als je daar rustiger van wordt.

 

lees zoveel mogelijk over je verslaving, vraag je af waarom je weer zin hebt, wanneer je rookte en je merkt al snel dat jouw rookgewoontes zelden rond de sigaretten draaiden maar rond heel andere dingen. als je dat beseft lukt je echt wel om definitief van de rook te blijven want dan ben je een gelukkige overtuigde ex-roker die de luxe van het niet meer roken ontdekt heeft.

 

stefan

Reactie toevoegen