Na 11 jaar gestopt!

Geplaatst door Denise C op 23/02/2021 - 20:37

Lid sinds 23 feb 2021

3 jaar 7 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hallo,

Ik ben Denise en ik word in April 26 jaar. Ik heb ruim 11 jaar gerookt. Ik vond zelf dat ik erg verslaafd was. Niet omdat ik per definitie veel rookte maar vooral omdat de 'trek' groot was, en ook de paniek als mijn sigaretten bijna op waren of omdat ik aan het overwegen was om te stoppen. De reden dat ik 13 weken geleden gestopt ben is voornamelijk omdat ik hoop zwanger te raken. Een goede reden dus! Naast dat was ik al langer van plan om te stoppen maar dit lukte gewoon nooit. Waarom niet? Waarschijnlijk omdat ik het niet graag genoeg wilde. Of omdat ik mezelf aanpraatte dat minder roken ook eerst kan.. Niks bleek minder waar want als ik zin had stak ik gewoon een sigaret op. Ook als ik van mezelf moest minderen. Voor mij was cold turkey stoppen dus het beste.
Vaak walgde ik ook stiekem van mezelf. Altijd maar willen roken.. Altijd maar bezig zijn met sigaretten. Ik ben nu zo trots op mezelf dat ik gestopt ben! En heb volgehouden! En ook blijf volhouden! Als je echt wilt dan kan je het gewoon, ook al denk je van niet. Er zijn zoveel voordelen om te stoppen alleen moet je je hier in verdiepen, het ook echt willen en vooral in jezelf geloven. Succes allemaal!

Liefs Denise

Geplaatst door Timbo (niet gecontroleerd) op 18/03/2021 - 21:43

Lid sinds

 

 

 

Herkenbaar verhaal Denies !

ben zelf ook "cold Turkey " gestopt na een 30 jaar gerookt te hebben. En ondanks ik al in oktober 2020 gestopt ben heb ik er na 6 maanden nog steeds last van. Gewoon een kwestie van volhouden en ik denk vooral afleiding zoeken.

hou vol! 
 

Tim

 

 

 

 

Geplaatst door Denise C op 25/03/2021 - 23:37

Lid sinds 23 feb 2021

3 jaar 7 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi Tim,

Ik heb er ook nog steeds last van na 4 maanden.. 'fijn' om te horen dat ik niet de enige ben.. Ik houd moed en blijf doorgaan, jij hopelijk ook! Succes!

Denise

Reactie toevoegen