Nico en Tine

afbeelding van Redaktie

Geplaatst door Redaktie op 02/01/2012 - 11:04

Lid sinds 06 nov 2015

10 jaar 4 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Ik heb 23 jaar gedacht dat Nico en Tine vrienden waren van mij. tot iemand tegen me zei: "Vrienden ach hou nu toch op, het grootste deel van Nico en Tine zit voornamelijk in je kop"

Ik ben er over gaan denken en zat er soms iets van waarheid in? Ach Nico en Tine waren er altijd en zonder hun had ik het nooit naar mijn zin.

Toen ik Nico en Tine pas kon zag ik ze af en toe , maar in de loop der jaren groeiden we steeds vaker naar elkaar toe.

Nico en Tine moesten ook overal mee naar toe : naar de winkels, op visite uit eten noem het maar op , en nu werd me even verteld die 2 zitten merendeels in je kop?

Ik ging toch twijfelen en kocht een boek hoe ik van Nico en Tine af kon komen . Maar toch verschenen Nico en Tine nog steeds in mijn dromen.

Maar het boek deed me beseffen Nico en Tine dat waren mijn vrienden niet. Want welke vrienden gunnen je nu kans op vreselijke ziektes en veel verdriet?

Dus mede door het boek heb ik Nico en Tine vaarwel gezegd , En alles wat met Nico en Tine te maken had heel ver weg gelegd.

Ik dacht dat een leven zonder Nico en Tine niet leuk zou zijn Nou de waarheid is juist zonder Nico en Tine is mijn leven heel fijn

(Geschreven door Sandra)

Reactie toevoegen