Niet nieuw maar toch nieuw.

afbeelding van michelj

Geplaatst door michelj op 13/02/2014 - 11:47

Lid sinds 01 sep 2008

6 jaar 1 maand geleden gestopt met Cold Turkey.

Jaren geleden op dit forum actief geweest en dat heeft mij toen heel erg goed geholpen in de strijd om te stoppen met roken.

2 jaar lang niet gerookt maar toen in 1 van de vele valkuilen getrapt en nadat ik er toen 1 heb opgestoken wist ik al dat het wel eens fout kon aflopen. En idd dat deed het ook.

 

Nu alweer jaren aan het roken, rond de 14 per dag. Omdat ik vorig jaar februari mijn werk ben verloren maakt t om dan te stoppen helemaal moeilijk. Was toen ook helemaal niet bezig om te stoppen. Was juist een heerlijke afleiding zo een sigaret.

 

Maar de laatste paar maand merk ik  dat mijn lichaam wel heel erg protesteert. Jammer genoeg door het thuis zitten veel aangekomen dus dat is ook niet echt een reden om te stoppen. Wil juist afvallen en om dan te stoppen das niet te doen.Maar stukje fietsen met mijn zoon of voetballen met mijn zoon en merk tch echt dat ik zo snel op ben. En daar wil ik verandering in brengen. Deze week een flink verkoudheids virus opgelopen en dan rook je tocj al stuk minder en sinds vandaag besloten om er helemaal mee te kappen. En wil dit hoe verschrikkelijk moeilijk dat ook is toch gaan combineren met afvallen. Dus meer bewegen , proberen om niet als een gek te gaan bunkeren en dus stoppen met roken.

 

We gaan er voor .......

 

 

Michel.

afbeelding van Marvel

Geplaatst door Marvel op 13/02/2014 - 13:04

Lid sinds 04 jan 2014

9 jaar 2 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Ik zou voor één ding tegelijk gaan. Straks zit je met twee of drie terleurstellingen. Ook jij zou moeten weten dat stoppen met roken erg moeilijk is. 

Ik wens je natuurlijk wel veel succes en hoop dat je dit gaat volhouden!

afbeelding van wim_79

Geplaatst door wim_79 op 13/02/2014 - 18:09

Lid sinds 15 jan 2014

 Hoi Michel, ik zag dat je je ook al bij de februaristoppers had gemeld. Heel veel succes met niet meer roken en afvallen/meer bewegen/niet bunkeren.

Bunkeren doe ik zelf ook niet maar het eten smaakt me wel goed nu ik niet meer rook. Mijn ervaring is dat bewegen juist prettig is in combinatie met stoppen met roken maar dat kan per situatie of persoon natuurlijk verschillen. Veel succes iig!

Begrijp ik trouwens goed dat je sinds vandaag bent gestopt?

afbeelding van wim_79

Geplaatst door wim_79 op 13/02/2014 - 18:10

Lid sinds 15 jan 2014

Dubbel...

Reactie toevoegen