Ok dan! I got this damnit!

afbeelding van Sollie

Geplaatst door Sollie op 14/02/2018 - 19:17

Lid sinds 14 feb 2018

5 jaar 1 maand geleden gestopt met Cold Turkey.

Hallo allemaal, nou I need all the help I can get dus hier zijn we dan! Ik heb vanaf Mn 14de gerookt waarvan sommige jaren veel en andere minimaal. Ik was 2 jaar helemaal gestopt met het roken van tabak en enkele maanden terug toch weer in de val gelopen. Hopelijk zal dit forum wat steun bieden als uitlaatklep en kan ik jullie en jullie mij hier en daar wat steun bieden. Ik geloof wel dat het me gaat lukken. Kost alleen even wat tijd. De afgelopen weken steeds opnieuw beslissen te stoppen en dan een zwak moment weer toegeven aan die zooi.. frustrerend. Ergens wou ik dat er iemand naast me liep en me in Mn nek pakte telkens als ik wil opsteken. Maar dat is natuurlijk niet haalbaar. ZELF DOEN DAMNIT! Bueno, succes allemaal. We got this! ;-)

afbeelding van Grasshopper

Geplaatst door Grasshopper op 17/02/2018 - 11:24

Lid sinds 08 feb 2018

5 jaar 1 maand geleden gestopt met Champix.

Hi

Hoe gaat het ?

Groet Grasshopper

afbeelding van Sollie

Geplaatst door Sollie op 17/02/2018 - 17:55

Lid sinds 14 feb 2018

5 jaar 1 maand geleden gestopt met Cold Turkey.

De naakte waarheid is dat het me nog niet is gelukt. Maar krijg wel een steeds dieper inzicht in wat verslaving is en hoe ik deze overwinnen kan en zal.. Het komt erop neer dat het dus mind over matter is en dat ik mijn impulsen en kortstondige gratificatie laat overheersen. Zelfbeheersing, bewustwording.. zolang ik mezelf verwar met Mn impulsen en niet zie dat ik groter ben en de baas ben i.p.v. andersom gaat het niet lukken., nu nog toepassen. Dank je voor het vragen. Hoe gaat het met jou?

afbeelding van Grasshopper

Geplaatst door Grasshopper op 19/02/2018 - 09:26

Lid sinds 08 feb 2018

5 jaar 1 maand geleden gestopt met Champix.

Hi Sollie. Ik waardeer je eerlijkheid. Misschien nog niet helemaal gelukt. Kijk ook even wat je niet gerookt hebt. Ik heb gister een sigaret gerookt. Ik denk meer uit nieuwsgierigheid, maar ook wel oud verslavings gedrag. Vond er niks aan, en heb de draad  gelijk weer opgepakt zonder frustratie. Ik bekijk het zo, normaal zo'n 250 sigaretten in een week. Nu 249 sigaretten niet gerookt. Dat is winst, en wil die lijn er in houden. En zie het dus als leermoment. En we geven niet op bij een tegenslagje. Integendeel !!!

Vriendelijke groet Grasshopper

 

Reactie toevoegen