Poging tot stoppen

Geplaatst door Olivia020 op 12/03/2018 - 22:34

Lid sinds 12 Mar 2018

Hai allemaal, ik ben Olivia, 28 uit Amsterdam. Ik ben na 14 jaar trouwe dienst, 8 uur geleden gestopt met roken. Merk dat ik er erg mee bezig ben en heel veel behoefte heb aan een sigaret... STERK BLIJVEN! De wil is er wel in elk geval. 

Succes voor de mensen die hetzelfde meemaken nu. 

Geplaatst door Olivia020 op 12/03/2018 - 23:15

Lid sinds 12 Mar 2018

Ik lig inmiddels in bed met een honger, niet normaal! Is dit herkenbaar? 

Ik ben ook net mijn esigaret gaan zoeken in een soort blinde paniek naar nicotine maar heb hem niet gevonden, dus ook niets gerookt! Winst! 

Ik heb mijn pakje sigaretten nog wel in huis omdat ik merk dat het mij meer bezig houdt wanneer de mogelijkheid er ook niet is.

Zo proberen te slapen met die honger en trek in sigaret... FINGERS CROSSED dat dit lukt.. 

Echt respect aan iedereen die gestopt is. Het is geen makkelijke weg.... 

 

 

Geplaatst door suus6 op 13/03/2018 - 09:32

Lid sinds 04 nov 2017

11 maanden 1 week geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi Olivia! Welkom hier, hoe gaat het vandaag? Ben je de eerste nacht goed doorgekomen? Nu volhouden hoor, niet toegeven aan stemmetjes die je vandaag misschien gaan  influisteren dat je echt echt echt een sigaret wl roken. Jij wilt niet roken, het is alleen de verslaving die je weer aan het roken wil krijgen! Veel succes vandaag en gewoon lekker van je af schrijven hier als je het moeilijk hebt.

En ja honger....dat is bekend hier haha. Gewoon lekker eten wat je wilt die eerste dagen, nouja , liever gezonde dingen dan snaaien natuurlijk maar als je echt trek hebt in wat slechts, gewoon doen zou ik zeggen, Lief zijn voor jezelf.

Geplaatst door Olivia020 op 13/03/2018 - 10:32

Lid sinds 12 Mar 2018

 

Bedankt Suus! 

Het gaat tot nu toe goed al heb ik wel heel veel zin om te roken natuurlijk... Ik zie dat jij het ook cold turkey hebt gedaan. Ben je nu 2 maanden al gestopt? Heel knap! 

Gek genoeg mis ik de momentjes nu al, na het eten, met vrienden, Haha het klinkt debiel! 

Ik heb wel slecht geslapen. Rusteloos, zal wel met die nicotine te maken hebben.. 

Fijne dag! 

Geplaatst door suus6 op 13/03/2018 - 10:44

Lid sinds 04 nov 2017

11 maanden 1 week geleden gestopt met Cold Turkey.

Ha mooi zo je bent nog rookvrij! Haha sorry dat klinkt alsof ik niet veel vetrouwen in je heb...zo bedoel ik t niet hoor maar veel mensen posten hier 1 keer en redden het dan toch niet om door te zetten. Maar jij wel dus geef jezelf n dikke knuffel en wees ongelooflijk trots op jezelf!!
En nee, is niet debiel hoor dat je nu al die momentjes denkt te missen, er gaan nu gewoon allemaal gedachten door je hoofd, gewoon laten komen en gaan, diep zuchten en leuke dingen doen vandaag. En bedenk...al die momenten met vrienden zijn zonder peuk net zo leuk, leuker zelfs omdat je niet meer stinkt en veel meer geld overhoudt om leuke dingen te doen haha.
Zet hem op vandaag!!

Geplaatst door Maikel op 13/03/2018 - 21:18

Lid sinds 13 Mar 2018

Beste Olivia,  wij zijn bijna tegelijk gestopt ik afgelopen vrijdag. Gisteren was voor mijn zeer zwaar angst aanvallen etc. Gelukkig afgelopen wel nacht goed geslapen. Was bang dat me dat niet zou lukken. Vandaag was een redelijke tedoen dag. 

Ik ben niet zo zeer mentaal de moeite alswel de lichamelijke klachten. Wist niet dat dat zo erg was. 

Pff dat drijft me tot wanhoop. Maar gelukkig elk uur dat ik weet uit te stellen is er weer 1

Geplaatst door Olivia020 op 14/03/2018 - 15:19

Lid sinds 12 Mar 2018

 

Jeetje was is dit zwaar hee..

 

Suus zwaar respect voor jou! Ben je de gehele tijd al rookvrij? 

Ik heb gister 1 misstap gehad, dat was na een wijntje met een vriendin. Beter drink ik ook even een periode niet meer want ik merk dat dan de behoefte toebrengt en de wilskracht afneemt. Haha. 

Maikel hoe is het met jou nu? Lukt het je er van af te blijven? Succes!!!! We kunnen het! 

 

 

Geplaatst door Maikel op 14/03/2018 - 21:12

Lid sinds 13 Mar 2018

Beste Olivia,

Ik snap idd wat je beschrijft best pittig. Ik heb nog altijd niks gerookt. En idd ben ik ook bang voor alchohol. Dat me dat verzwakt of dat ik juist van rookverslaafd in alchohol verslaaving raak, en ik zou liever een roker zijn als een alcholist. Dus had me voorgenomen om idd al niet te kiezen om alchohol te nuttigen en gewoon aan de Spablauw te gaan. Voordeel is heb van de week een feestje en ik had voorgesteld om te bobben. Zodat ik idd geen alchohol kan drinken. En daarmee dus ook me wilskracht minder wordt. Lichamelijk voel ik me vandaag langzaam maar zeker wel beter worden. Me partner stond net naast me te roken. Dat vondt ik echt stinken. Dus dat was wel een voordeel. 

En voor je naja als je er 1tje gerookt hebt is dat dan maar zo, maar pak het wel meteen weer op. Je kunt het echt, ik merk vooral aan mezelf nu de lichamelijke klachten minder wordt, de wilskracht ook steeds groter wordt.

Reactie toevoegen