Riejj

Geplaatst door Riejj op 16/05/2015 - 21:58

Lid sinds 16 mei 2015

Hoi allemaal,

ik ben Riejj, 26 jaar. Ik ben vorig jaar 1-1-2014 gestopt samen met mijn vriend. Helaas nu een terugval, vandaar mijn stopdatum in de toekomst. 

kwam er 2 weken geleden achter dat mijn vriend weer begonnen was met roken, een week of 2 toen zei hij. Ik heb nog even vol kunne houden, maar een paar dagen later ben ik toch gezwicht. Ik denk dat dat mede komt doordat ik zelf op het moment niet zo lekker in mijn vel zit. Mijn vriend was weer begonnen doordat hij erg op ziet tegen een kleine operatie die hij moet ondergaan volgende week. Ik merk dat ik het heel erg moeilijk vind om niet te roken, wetende dat hij dit wel doet en wetende waar hij de sigaretten heeft liggen. We hebben nu in elk geval samen afgesproken op de dag van de operatie opnieuw te stoppen. Hij kan daarna ook een paar dagen het huis niet uit, wat hem hopelijk een goede start geeft (zegt hij zelf). 

dit alles is ook meteen de reden dat ik me hier heb aangemeld. Ik hoop dat ik een volgende keer dat ik in de verleiding kom, hier mij ei kwijt kan en zo beter kan volhouden.

Groetjes:)

afbeelding van Jos R

Geplaatst door Jos R op 17/05/2015 - 21:20

Lid sinds 13 aug 2013

8 jaar 1 maand geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi Riejj, ik wens je veel suc6 met besluit om samen weer te stoppen.

Reactie toevoegen