Spannende overstap op dag 4

Geplaatst door Xena princess op 24/06/2016 - 12:40

Lid sinds 25 sep 2011

7 jaar 8 maanden geleden gestopt met Tabex.

Hallo allemaal,

Ondanks de klamme, zwoele nacht heb ik heerlijk geslapen vanacht en ik stond ook redelijk fit op. Misschien wel fitter als toen ik nog rookte, maar ja... toen ging ik niet om tien uur naar bed. Dan bleef ik tot een uur of half twaalf doordampen. Wellicht om de gemiste nicotine van de kantoordag in te halen? De afgelopen dagen ga ik dan ook redelijk op tijd mijn bed in.

Op de eerste stopdag (21 juni) plakte ik een 21 mg pleister op mijn bovenarm om het gemakkelijker voor mij te maken. Ik baalde ervan dat het zo moest, want ik ben al een aantal keer gestopt met pleisters, zonder succes. Vaak kreeg ik last van hinderlijke uitslag en jeuk op de plekken waar de pleister had gezeten. dan ging ik lopen knoeien, ander merk, 's nachts zonder pleister, lagere dosis etc. Het eindresultaat was uiteindelijk steeds dat roken makkelijker was als niet roken (...). Poging mislukt. Met deze gedachte in mijn achterhoofd had ik twee weken voor de stopdatum Tabex besteld en betaald. Ondanks het feit dat in de status van de site stond dat de Tabex was verzonden had ik het tot gisteren nog niet ontvangen. Hoe blij denken jullie dat ik was toen het gisteren alsnog op de mat lag? haha! Weg pleisters!!! Ik heb inmiddels zulke goede dingen gehoord over Tabex dat ik vol vertrouwen ben begonnen met de eerste tablet. Dat was gisteren om drie uur. Vanmorgen ben ik stoer en pleisterloos van huis vertrokken en ik kan jullie vertellen dat het goed gaat tot nu toe. Geen onrust, geen irritatie, niets.... Nee, nee ik ben er nog niet, want ik geloof dat ik het nog steeds zelf moet doen; het stoppen. Maar de wonderpil lijkt te bestaan.....

Ik ga nu het weekend in. Vanavond te beginnen met een feest en zonddag eindigend met een dressuurwedstrijd. Zonder tovertstokjes deze keer. Spannend dat wel, maar ik ben vastberaden. Ik ga verder als niet roker en ik ben er blij mee! Ik haal diep adem, zo diep als ik maar kan. en geloof me: Dat is heel diep! ik hoest de dikke slijm uit mijn longen en aai over mijn dikkere buik.... Want ja de toilletgang... die is totaal verstoord...na het weekend zal ik jullie laten weten hoe het mij dit eerste weekend als niet roker is vergaan.

Ik wens jullie allemaal een super vrolijk, gezond en relaxed weekend toe! geniet van elkaar!!

Reactie toevoegen