Stoppen met de nicotinespray

Geplaatst door Amerigo op 07/10/2020 - 22:15

Lid sinds 07 okt 2020

Al weer anderhalf jaar geleden ben ik gestopt met het roken van 30 tot 35 sigaretten per dag. Ik ben toen gestart met Nicorette, de mondspray. Belachelijk duur overigens, nog duurder dan sigaretten.

Het heeft me wel van het roken van sigaretten afgeholpen maar niet van de nicotineverslaving. En ik weet nu zeker dat deze verslaving aan de mondspray heel erg lastig is te verslaan. Je hebt de spray constant bij de hand en kan sprayen waar je maar wilt, in het vliegtuig, in de auto, op kantoor, bij kinderen etc.

Ik dacht eerst dat het een goede oplossing zou zijn maar ik ga het steeds meer gebruiken. Ik moet er dus vanaf want dit kost een paar honderd euro per maand.

Aanstaande vrijdag heb ik een afspraak bij de Acupuncturist en bij de praktijkbegeleider van de huisarts. Vrijdag is dus mijn laatste dag dat ik die spray gebruik. 

Ik ben wel blij dat ik van de gewoonte van het roken af ben, die strijd heb ik alvast gewonnen. Nu nog de nicotine. Ik ga nu een mondspray kopen zonder nicotine. Dan kan ik nog af en toe even sprayen. 

Het zal echt moeten gebeuren. Ik heb geen smoesjes meer.

 

Ik hoop dat ik wat steun kan krijgen hier.

 

 

afbeelding van Vivian

Geplaatst door Vivian op 07/10/2020 - 22:37

Lid sinds 31 okt 2017

1 maand 6 dagen geleden gestopt met Cold Turkey.

Welkom!! Steun krijgen kan hier zeker! Misschien dat je je bij een van de maandclubs kan aansluiten (ik kom uit de maandclub van september, oktober is net opgestart en nog heel erg actief, maar wat niet is kan nog komen.. je mag je overal aansluiten.. gaat erom dat jij steun krijgt en je bent overal welkom)
Zet em op!! Ook deze kun je verslaan!
Link naar de maandclubs: https://ikstop.nl/forums/maandclubs

afbeelding van Vivian

Geplaatst door Vivian op 08/10/2020 - 10:07

Lid sinds 31 okt 2017

1 maand 6 dagen geleden gestopt met Cold Turkey.

Ps ook voor jou de Sos-forum-bel link! Heel belangrijk om een noodknop te hebben als je NU hulp nodig hebt..
https://ikstop.nl/de-forumbel-roep-en-schreeuw-voordat-het-te-laat-deel-3

Reactie toevoegen