Stoppen met roken

Geplaatst door BarryOSeven op 28/10/2021 - 04:16

Lid sinds 28 okt 2021

Goedenacht!

Het gaat dan toch echt gebeuren. Na +15 jaar roken ga ik Cold Turkey stoppen met roken. Het gaat gewoon niet meer. Afgelopen week heb ik 4 potten tabak opgerookt. Als ik zo door ga kan ik aan de beademing over een paar jaar. Ook financieel is het een drama. Ik ben al overgestapt op potten tabak in plaats van kant en klare sigaretten.

Oja om me even voor te stellen. Ik ben Barry en ben 35 jaar oud. Ik rook al sinds mijn 16e en heb ooit eerder een stoppoging gedaan maar dat ging vrij snel mis in combinatie met alcohol. Dit keer drink ik helemaal niet meer dus dat gaat de moeilijkheid niet meer zijn.

Ik zoek hier steun bij moeilijke momenten en hoop dat hier te vinden.

Bedankt voor het lezen en een fijne dag!

Groeten,

BarryOSeven

Geplaatst door NorivL op 29/10/2021 - 09:10

Lid sinds 18 okt 2021

1 jaar 3 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Hoi Barry. Wat goed van je.  Ik heb ook zo'n 15+ jaar gerookt;). Ben drie jaar gestopt geweest en ben, stomstomstom, weer begonnen. Dat is nu zo'n 5 jaar geleden en nu moet het weer stoppen. Ben nu ruim 2 weken gestopt en het gaat goed. Succes! Je kan het en je gaat het doen ook:-) Gebruik je ook vervangers? Ik stop zelf met nicotinepleisters. Die heb ik ook al 5 jaar in huis liggen. Ik ben al zo vaak gestopt in die jaren. Ik las es een keer: 'Stoppen met roken is zo makkelijk. Ik heb het al wel honderd keer gedaan' Volhouden te stoppen is nog ff een dingetje, haha. Nogmaals succes. Zet 'm op. 

Geplaatst door Thessa (niet gecontroleerd) op 10/11/2021 - 09:19

Lid sinds

Hai Barry

Succes!!! Ik ben zelf ook net 3 weken gestopt. Ik vind dit nu nog best lastig. Maar zet door.

Je kan het!

Reactie toevoegen