Succes!

Geplaatst door Jestrupp op 03/03/2024 - 22:45

Lid sinds 07 mei 2022

2 jaar 1 maand geleden gestopt met Cold Turkey.

Beste stoppers en aankomende stoppers,

Ik, had mij voorgenomen om bij twee jaar gestopt met roken te zijn, nog een keer terug te komen op dit forum. Als ik had geweten dat het zo simpel zou zijn dan had ik het eigenlijk veel eerder moeten doen. Maar prima ms was dit wel het moment. Heerlijk en wat een rust. Het heeft idd alleen maar voordelen. Ik heb het geluk gehad dat dit makkelijk was, op de eerste week na dan. Maar daarna prima. Het is een knop omzetten en meer niet.  En wat ik nu pas merk, wat een stinkende troep roken eigenlijk is,  al zal ik hier nooit moeilijk over doen. Het zegt mij dat ik nooit, maar dan ook nooit meer een peuk aan zal raken. Voor de nieuwe stopper zal dit niet de beste tekst zijn. Maar één ding als je dit leest wil ik je meegeven. 

Jij bent sterker dan die troep en zo simpel is het.

Gegroet rokers en veel succes met stoppen!! Doen!!

Een ex roker

 

 

  

 

Geplaatst door dehoogstetijd op 19/05/2024 - 10:19

Lid sinds 27 jun 2022

Fijn Jestrup,

Het is hd gegund. Goed dat je zegt dat stoppen met roken makkelijk voor je was. Dat mensen zeggen dat het moeilijk is maakt het voor anderen makkelijk om op te geven. Het biedt een excuus.
Iedereen ervaart het op haar of zijn eigen manier: laat je daarom niet beinvloeden dat het voor iemand anders moeilijk of zelfs onmogelijk lijkt!

Reactie toevoegen