Tips nodig

Geplaatst door Bas0505 op 02/01/2015 - 11:31

Lid sinds 02 jan 2015

6 jaar 6 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Allereerst een gelukkig nieuw jaar toegewenst,

Zoals waarschijnlijk meerdere is het weer tijd voor goede voornemens, en bij mij tijd om te stoppen met roken. Zelf heb ik al meerdere malen een stoppoging ondernomen maar na een maand of drie er toch weer ingetrapt om te beginnen.

De reden dat ik vaak weer begon kwam altijd op hetgeen neer dat ik thuis vaak moeite heb om te stoppen en dat is om het volgende.

Ik ben nu 22 jaar oud en woon nog thuis, nu zit het zo dat zowel mijn ouders als mijn zusje thuis binnen roken. Waar ik nu benieuwd naar ben is of jullie tips voor mij hebben als ik dus thuis ben en iedereen rookt. Zoals vaak doen we thuis even een kopje koffie of wat dan ook, waarbij iedereen een sigaret opsteekt maar ik dus niet meer. Deze momenten zijn dan ook altijd erg moeilijk voor mij, omdat dit soort momenten thuis wel altijd gezellig zijn. Ik wil ondanks het stoppen met roken niet iedereen thuis ontwijken door thuis op mijn kamer te zitten.

Hebben jullie misschien tips voor mij om deze moeilijke momenten door te komen?

Alvast bedankt voor jullie reacties,

Bas

afbeelding van stoffeltje

Geplaatst door stoffeltje op 02/01/2015 - 12:51

Lid sinds 29 feb 2008

hoy bas 0505, in de maandgroep van januari 2015 zitten stoppers die ong. gelijk stoppen en tuurlijk kan je ook hier raad krijgen. kom later nog terug. sterkte

afbeelding van ytje

Geplaatst door Yvondv op 02/01/2015 - 13:49

Lid sinds 01 feb 2014

6 jaar 6 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hai Bas,

Goed van je dat je wilt stoppen!

Je bent nog jong en moet er gewoon voor gaan, alleen maar beter voor je!

Je zit wel in een vervelende situatie, misschien kunnen jullie met z'n allen stoppen, of vragen of ze rekening met je willen houden, misschien moeten ze proberen om buiten te roken! Moeilijk hoor!

Ik hoop voor je dat het tot een oplossing komt!

Mijn thuiswonende zoon rookt ook nog, maar hij rookt niet binnen in de woonkamer, wel in z'n eigen kamer en vooral buiten, maar ik heb er ook niet zo'n moeite mee, scheelt misschien ook.

Succes!

afbeelding van stoffeltje

Geplaatst door stoffeltje op 02/01/2015 - 16:55

Lid sinds 29 feb 2008

hoi bas,je kan vragen of ze er rekening mee houden en je er geen aanbieden! je kan ook zelf iets anders nemen als ze roken,zoethout  of wortels etc. maar vooral veel water,de hele fam. naar buiten sturen is ook moeilijk maar wat steun moet toch kunnen. lees het forums en dan zal je weldegelijk wat tips kunnen lezen of vragen!

sterkte..

Reactie toevoegen