Tja...dan maar stoppen

Geplaatst door Moutarde54 op 18/03/2016 - 12:00

Lid sinds 18 Mar 2016

Kortademig, benauwd, en op dit moment zware bronchitis door verwaarlozing griep. Rook veel en kreeg daar last van. Dus beetje klaar ermee en cold turkey gestopt, gisterochtend. Na 45 jaar stevig roken. Dit is dus dag 2. Droge mond en onrustig slapen, verder nog niet echt veel last, alleen denk ik steeds aan die peuk. Is ook relatief snel weer over als ik wat anders ga doen. Schrik wel van al die verhalen over afkickverschijnselen, als ik dat allemaal mee moet gaan maken kan ik beter blijven roken.....enfin, ik ga het zelf meemaken en beoordelen. Spannend!

afbeelding van ytje

Geplaatst door Yvondv op 18/03/2016 - 20:11

Lid sinds 01 feb 2014

6 jaar 8 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hai Moutarde,

Welkom en goed dat je gestopt bent!

Geloof niet dat je alle afkickverschijnselen ook krijg, ik heb er namelijk bijna geen een gehad, meer de gewoonte wat moet slijten. Zoveel jaar gewend om een aantal keren per dag hetzelfde te doen, zitten en ff...dat was voor mij heel erg wennen.

Dus lekker positief blijven en doorgaan met stoppen, heel veel succes!

Geplaatst door Moutarde (niet gecontroleerd) op 19/03/2016 - 11:14

Lid sinds

Hi Yvondv,

Dank voor je positieve woorden. Vandaag dag 3, vannacht slecht geslapen maar in de wetenschap dat het erbij hoort maar een boek gepakt en gaan lezen.......

Heb ook een leuke app op mijn smartfone gedownload, die houdt precies bij wat je gespaard hebt, hoe je herstel verloopt enz. enz.

Nog steeds in pisitieve flow hier...laugh

Geplaatst door tim (niet gecontroleerd) op 21/03/2016 - 20:03

Lid sinds

 

 

Beste forum lezers,

Ik ben sinds vandaag 1 dag gestopt met roken. Zelf rookte ik niet lang totaal 8 maamden 1 pakje per 2 dagen, maar ik rook al wel 3 jaar af en toe. Ik werk namelijk in de horeca. Nu merk ik dat ik enorm veel hoofdpijn heb , heel erg moe . Me ademhaling is niet goed. Beetje grieperig. Nou weet ik dat de kant van me opa en moeder allemaal hart , en long ziektes hebben. Dus daarom dacht ik nu is het de tijd om te stoppen. Wat nou mijn vraag is , zijn er meer mensen die na zo korte periode ook zoveel last hebben gehad ?           

Mvg ,  Tim

afbeelding van ytje

Geplaatst door Yvondv op 21/03/2016 - 20:31

Lid sinds 01 feb 2014

6 jaar 8 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hai Tim, 

Welkom en Goed dat je gestopt bent!

Ik heb er geen ervaring mee, ik heb 35 jaar gerookt, maar stoppen is natuurlijk altijd veel beter.

Heel veel succes!

Reactie toevoegen