Toch maar weer stoppen

Geplaatst door dinge op 18/03/2019 - 12:07

Lid sinds 18 mrt 2019

5 jaar 3 maanden geleden gestopt

Hallo!

De eerste keer dat ik "succesvol" gestopt ben met roken was 8 jaar na mijn eerste sigaret. Dat heb ik destijds best aardig (een jaar of 4) volgehouden, maar vanaf afgelopen juni ben ik toch weer begonnen. Ik kwam toen bij mijn huidige baan terecht, heb daar een directe collega die rookt en ik ben mee gaan doen. Daar was ik erg nonchalant in, en daar ben ik achteraf niet zo blij mee. 

Ik begin de laatste tijd weer te merken waarom ik er de eerste keer ook alweer klaar mee was, en wil er wel weer mee stoppen. Mijn dag begint zich weer te vullen met rookpauzes, met niet vergeten om tabak te halen en met wat meer gerochel dan ik graag had gezien. Ik weet niet zeker hoe lastig het deze keer gaat worden, maar ik denk dat ik wel wat mentale steun kan gebruiken (en uit kan delen). Op dit moment heb ik geen directe stopdatum of deadlines aan mezelf gesteld. Het zou mij denk ik helpen om contact te hebben met anderen die vanaf hetzelfde moment dezelfde uitdaging aangaan als ik, en ik hoop dat ik op dit forum gelijkgestemden vind.

Met vriendelijke groet,

dinge

Geplaatst door dinge op 18/03/2019 - 15:59

Lid sinds 18 mrt 2019

5 jaar 3 maanden geleden gestopt

Ik ben uitgedaagd door wat vrienden, en heb net besloten dat mijn laatste sigaret de laatste was. De anderen zijn begeleid door een wat minder vriendelijk handgebaar de vuilnis in verdwenen. 

Reactie toevoegen