Vijfde stopdag!

afbeelding van francisca

Geplaatst door francisca op 03/12/2013 - 17:00

Lid sinds 24 nov 2013

Zo, het gaat hard, alweer de vijfde stopdag vandaag.
Tot ergens in de middag supermisselijk geweest, bah. Het is nu weggetrokken na een kop groene thee met gember. Maar dadelijk is het alweer tijd voor de tweede champixpil van vandaag en ik ben bang dat het dan weer op komt zetten.We zullen zien!
Met betrekking tot het niet-roken: géén klachten. Ik denk er nauwelijks aan eigenlijk. Soms gaat er een flits door me heen in de zin van 'effe sigaretje' maar dat gaat ook weer heel snel weg. Ook slapen gaat best goed, ben wel eens even wakker 's nachts, maar slaap gauw weer in. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik al jaren dominal forte neem voor ik naar bed ga en dat zal ook wel iets doen. Tien jaar geleden nam ik die medicatie niet en heb ik ook vaak lang wakker gelegen.
Soms wel bezorgd vanwege het feit dat ik al zoveel medicatie moet nemen en daar dan nog eens champix bovenop....pfff.....maar wellicht beter dan roken, en de champix is maar tijdelijk....
Maar oke, een mens zou van minder misselijk worden :wink:
Komt vast allemaal goed :thumbs_up:
Liefs voor iedereen! :razz:

afbeelding van stoffeltje

Geplaatst door stoffeltje op 03/12/2013 - 17:53

Lid sinds 29 feb 2008

yes je gaat goed!

heb je nagevraagt ivm. je andere med. of ze samen mogen ?

het kan ook alleen aan de champix liggen.

afbeelding van francisca

Geplaatst door francisca op 03/12/2013 - 18:04

Lid sinds 24 nov 2013

Hoi Stoffeltje! Ja hoor, ik heb het op voorschrift van mijn psychiater en zij weet natuurlijk precies wat ik moet nemen. Denk zelf dat het zeker een bijwerking van champix is. Heb er al veel over gelezen hier, en ik ben niet de enige!

Maar we gaan door, thanks!! yes

Reactie toevoegen