Week 1

afbeelding van michael g

Geplaatst door michael g op 18/08/2012 - 09:42

Lid sinds 14 aug 2012

Zo, nog het weekend en week een zit erop. Viel niet tegen, dankzij dit forum.

Af en toe een moeijlijk moment gehad, maar even diep zuchten, even nadenken warom ik wil stoppen en even inloggen en lezen.

Niet dat het niks voorsteld, het is zeker moeijlijk, maar de moed erin blijven houden dan komt het goed !

Geplaatst door JohnnyShadow op 18/08/2012 - 14:05

Lid sinds 18 aug 2012

Ik heb hetzelfde Michael G. Ben sinds afgelopen dinsdag gestopt. Na 45 stoppogingen in het verleden. Vaak was ik maanden gestopt en meende ik wel in het weekend te kunnen roken, wat dus voor mij niet opgaat. Opzicht valt het voor mij ook mee, maar was wel vreselijk moe de eerste 2/3 dagen, echt super veel geslapen. Gelukkig houd ik van slapen dus dat was niet zo erg. Ik moet ook het weekend nog overbruggen en dan kan ik officieel zeggen dat ik een week ben gestopt.

 

SUCCES

afbeelding van Mariejan

Geplaatst door Mariejan op 19/08/2012 - 08:54

Lid sinds 31 jan 2012

Allebei gefeliciteerd met dit geweldige besluit, uiteraard zijn er moeilijke momenten maar zoals jullie al hebben ervaren zijn die ook weer opeens weg.

Ze worden minder, ze worden minder heftig en ze worden gemener [ de valkuilen ] maar dat kun je heel goed doorstaan hoor als je maar 1 ding onthoudt die ene bestaat niet [ ook niet in het weekend ] gewoon helemaal nooit meer.

 

Ga niet de discussie in jehoofd aan met Nico en Tine kap ze resoluut af want jij bent de baas en jij beslist en jij wilt niet meer roken, die 2 zullen vaak even langs komen op de meest onverwachtse momenten denken ze grappig te wezen, trap er niet in hoor.

 

Heel veel succes, zet hem op en ga ervoor want je krijgt er heeeeeeel veel voor terug. 

Reactie toevoegen