Zwanger en stoppen met roken

Geplaatst door Loretta op 15/09/2011 - 18:42

Lid sinds 15 sep 2011

Hoi allemaal,

Ik ben nu 7.5 week zwanger van mijn tweede kindje. Toen ik zwanger was van de eerste ben ik zonder ook maar de minste moeite gestopt met roken, daarna (helaas) toch weer begonnen. En je raadt het al: ik wil nu graag weer stoppen. Maar zo makkelijk als het de eerste keer ging, zo moeilijk lijkt het nu te gaan. Vorige keer is m'n man ook mee gestopt, maar die is er nu volgens eigen zeggen nog niet aan toe om te stoppen, en ik merk dat het dat voor mij extra moeilijk maakt.
Maar goed, ik moet nu natuurlijk niet voor mezelf stoppen, maar voor iemand anders waarvoor ik verantwoordelijk ben. En ondanks dat het natuurlijk algemeen bekend is dat het reuze slecht en schadelijk is voor de baby heb ik er tóch moeite mee...
Dus eigenlijk hoop ik hier wat steun en toeverlaat te kunnen vinden!

afbeelding van annekedirks

Geplaatst door Anoniem op 15/09/2011 - 18:55

Lid sinds 30 jan 2011

Goed, dat je erover nadenkt, maar ik zou niet telang nadenken, want de belangrijkste organen van een baby worden in de eerste periode gevormd.
Ik wens je veel succes en ik hoop dat je man ook de juiste beslissing neemt! :duim

Geplaatst door Anoniem op 15/09/2011 - 19:58

Lid sinds 04 sep 2011

5 jaar 10 maanden geleden gestopt

Hoi Loretta,
Sluit je aan bij de September sToppers Bus. Dit werkt geweldig. We slepen elkaar er doorheen. Je vindt ons onder: "Hoe gaat het ermee". Ik zie je in de bus.

Reactie toevoegen