10 weken gestopt nu een dip

Geplaatst door Natascha42 op 30/10/2016 - 12:43

Lid sinds 30 okt 2016

7 jaar 1 maand geleden gestopt met Acupunctuur.

Hoi allemaal, ik ben nieuw hiersmileyIk ben op 9 augustus 2016 gestopt met ooraccupunctuur. Het ging geweldig zij het niet dat ik sinds gisteren een enorme dip heb........ik zit niet goed in m'n vel en er speelt momenteel van alles. Gisteren 3 peuken gerookt en vandaag ook al weer 2...... ik heb me al voorgenomen om vanaf morgen de draad weer op te pakken en niet weer te gaan roken. Het is ook echt gewoon smerig....... en het verhelpt het probleem echt niet.....Ik wil dit ook niet zien als een mislukte poging na 10 weken gestopt te zijn maar morgen de draad weer oppakken of is dit te gemakkelijk gedacht?? Ik baal er enorm van en ik wil ook echt niet meer gaan roken. Zijn er hier mensen die dit ook is overkomen en hoe zijn jullie hiermee omgegaan?

 

 

 

afbeelding van stefan1770

Geplaatst door stefan1770 op 30/10/2016 - 16:10

Lid sinds 09 jan 2015

8 jaar 9 maanden geleden gestopt met Alles op een rij.

Men kan elk moment de draad weer oppakken zowel met stoppen als weer beginnen met roken, ontelbare gevallen bewijzen het en het is even simpel gedacht als het is gedaan. Het is evenwel gemakkelijker om het roken langdurig vol te houden dan het stoppen ermee. Omdat het zo'n ongelijke strijd is wanneer er een keuze dient te worden gemaakt, is het beter het roken te laten en het niet_roken te laten prevaleren. Maar het is dus zo moeilijk of eenvoudig als je het zelf wil maken, maar de meeste intelligente mensen roken niet, dus daar hoor je automatisch bij als je niet rookt. Het is wel weer zo dat briljante mensen zich bij voorkeur zo snel mogelijk kapot roken, dat is een verbond dat ze aangaan met de dommen der aarde, zodat geeen van beide leden van deze onderscheiden groepen precies weten waar ze bijhoren, want daar komt oorlog van.

Geplaatst door Mien op 02/11/2016 - 09:44

Lid sinds 02 sep 2016

7 jaar 1 week geleden gestopt met Tabex.

Hoi Natascha, ik hoop dat je her weer opgepakt hebt? Ik lees hier regelmatig dat mensen even de fout ingaan, maar dan weer opnieuw stoppen. Bedenk even waarom je bent gestopt, heel belangrijk. Noem alle nadelen op van roken, schrijf ze op. Dat motiveert. Dus, geen excuses: het gaat nu even slecht dus .. 

o, enne Stefan, daar moet je even aan wennen laugh

Succes!

Geplaatst door Natascha42 op 03/11/2016 - 19:09

Lid sinds 30 okt 2016

7 jaar 1 maand geleden gestopt met Acupunctuur.

Hoi Mien, dank voor je reactie. Ik heb maandag de draad gelijk weer opgepakt en het gaat supergoed. Helemaal geen last en ik heb inderdaad ook op andere sites gelezen dat dit soort "uitglijders" bij het proces horen van het stoppen met roken.  Er wordt dan ook geadviseerd om je niet schuldig te voelen maar de draad weer op te pakken van het stoppen. Kortom vallen en weer opstaan, verder gaan en doorgaan en trots zijn op jezelf!!! En inderdaad niet uit het oog te verliezen waarom we gestopt zij. Nou dat zijn heel veel redenen en mijn uitglijder, nou die was me ook een partijtje smerigno groetjes,

 

 

 

afbeelding van ally

Geplaatst door ally op 04/11/2016 - 08:44

Lid sinds 05 jan 2016

6 jaar 4 maanden geleden gestopt met Nicotinell.

goed zo natascha! je krijgt er inderdaad heel veel voor terug, ook zelfvertrouwen en helderder denken, prioriteiten kunnen stellen enz , de lijst is redelijk eindeloos!

en het is echt vies, het lijkt alleen lekker als je verslaafd bent, als je rookt nadat de nicotinereceptoren weg zijn, kan het niet lekker smaken

want het is echt gortig

succes!

Geplaatst door Natascha42 op 06/11/2016 - 16:58

Lid sinds 30 okt 2016

7 jaar 1 maand geleden gestopt met Acupunctuur.

Hoi ally, ja hé, het is echt ronduit smerig en ik wens jou ook heel veel succes je bent al een eind op weg!!!!

Groetjes, Natascha 

Geplaatst door Wimmie op 02/12/2016 - 23:14

Lid sinds 07 nov 2016

6 jaar 11 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

HEt hele leven is vallen en opstaan. Daar horen dit soort zaken ook bij. Accepteren dat het even fout ging en er dan weer voor blijven gaan. Veel succes en sterkte!

Reactie toevoegen