bolletjes trui

Geplaatst door Xena princess op 29/06/2016 - 12:47

Lid sinds 25 sep 2011

8 jaar 6 dagen geleden gestopt met Tabex.

Lieve medestrijders,

Gisteren was ik een week gestopt en van het bespaarde geld heb ik mijn allereerste kado gekocht! een hele vrolijke blouse. rood met witte stippen... Vandaag draag ik mijn trofee met trots. het is een opvallende blouse dus de hele dag word ik aan mijn topprestatie herinnerd... misschien had ik dat beter niet kunnen doen?

Ik ben vandaag onrustig. Het kriebelt in mijn maag. Ik ben ongeduldig, zit hoog in mijn ademhaling, schouders opgetrokken.... elke keer weer haal ik diep adem en laat ik mijn schouders weer zakken. "Je kan het topper" en "je wilt niet roken"zeg ik tegen me zelf. Volhouden nu! Ja dat doe ik ook zeker wel. Maar zo gemakkelijk als het afgelopen week ging zo zwaar is het vandaag. Is dit herkenbaar voor jullie? En zo ja, tips zijn echt super super welkom!

 

Reacties

afbeelding van ally

Geplaatst door notreallyaprincess op 30/06/2016 - 07:33

Lid sinds 05 jan 2016

7 jaar 1 maand geleden gestopt met Nicotinell.

wat ook helpt is je dag beschrijven toen je nog rookte:

bij mij ziet dat er zo uit

1. opstaan, kikker in de keel, bah vies gevoel in mijn keel , vlug koffie zetten

2. koffie gezet, nu vlug naar buiten om te roken, dat is beter, hoest hoest

3. vlug naar het werk, al rijdend twee sigaretten roken, de dag komt goed, niet vergeten pakje in tas te steken dat ze niet in auto blijven liggen stress ! hoest hoest

en zo verder, de vrijheid en de blijheid van het niet roken, ik kijk er naar uit, zaterdag is het zover!

Ik weet ook dat de dubbelheid heel verwarrend is na een tijdje krijg je precies geheugenverlies en weet je alleen nog maar dat roken zo lekker was en deugd deed, nou, onzin hoor xena! Dat is de verslaving die je probeert terug te roepen! Het was en is helemaal niet lekker, het is een zenuwgif en er zitten benzines in! Net als cocaine en je bent toch niet van plan met cocaine te beginnen of wel?

Of ben je jaloers op die heroinespuiters? Dat is ook lekker voor hen!

Ik herval ook iedere keer door die stomme ROTVERSLAVING die me de illusie geeft dat ik het roken mis. Nu hopelijk met de tabex lukt het me wel. Want het is een ROTVERSLAVING en een ROTMIDDEL niet vergeten hé!

Succes hoor je bent supergoed bezig dus komt helemaal goed! Heb vertrouwen in jezelf en blijf bij je besluit, waarom heb je anders besloten niet meer te roken? Jij hebt dat besloten, dus vertrouw je eigen besluit, je bent toch niet gek? Je zal nooit gelukkig zijn als roker, nooit! Als niet roker ga je gelukkig zijn en in het slechtste geval het roken af en toe eens 'missen' (vertaal er is niets te missen! ) en ga je heeel veeeeeeeel denken, wat fijn dat ik niet meer hoef, wat fijn dat ik vrij ben en niet meer sta te piepen in de regen!

GAAN GAAN GAAN!!!!!!!!!!!!

afbeelding van Menthe

Geplaatst door Menthe op 30/06/2016 - 01:00

Lid sinds 09 jan 2015

1 jaar 6 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi,gefeliciteerd met je week rookvrij ,jammer dat het nu wat moeilijk gaat !

Wat mij wel helpt is : water drinken 

suikervrij heet snoepje ,een appel 

Een briefje maken met de voordelen van het stoppen .

Afleiding zoeken .

Even doorbijten ,je gaat hartstikke lekker ,morgen weer een nieuwe dag .

Voor nu lekker slapen 

Groetjes

Reactie toevoegen