Champix of zyban of..

Geplaatst door Radijsje op 14/08/2019 - 17:54

Lid sinds 27 jan 2011

2 maanden 3 weken geleden gestopt met Champix.

In het verleden ben ik 2 keer met zyban gestopt. Prima middel om de rookaandrang te onderdrukken. Echter de tweede keer kreeg ik wanen en ben ik accuut met gebruik gestopt. Geen zyban meer voor mij dus.

Deze keer met champix. Ook dat werkt erg goed. Ik was alleen wat misselijk na inname maar dat trekt snel weg. Alleen nu na ongeveer 3 maanden gebruik wilde ik stoppen met het slikken (slikte de laatste weken al nog maar 1 tablet per dag) en dat valt dus ff heel vies tegen. Slaap bijna niet meer, depressief, geirriteerd paniekaanvallen... Toen ik even googlede op verschijnselen na stoppen champix schrok ik me rot, precies die dingen. Huisarts dus maar gebeld. Assistente kreeg ongeveer een hartverzakking: ZOMAAR gestopt met champix....dat kan helemaal niet.... Afijn nu in conclaaf met huisarts hoe op prettig manier weer van de champix af te komen........

Geplaatst door Dina op 15/08/2019 - 11:39

Lid sinds 26 mei 2009

10 maanden 3 weken geleden gestopt met Tabex.

Hoi radijsje, wat vervelend voor je dat je zoveel last hebt door de champix. Ik heb het jaren geleden ook eens geslikt, maar kreeg diezelfde klachten als jij, alleen tijdens die kuur....bbrrr, afschuwelijk was dat. Ik weet dus wat je nu voelt. Inderdaad via huisarts nu verder laten begeleiden lijkt mij het beste! Zet hem op, je bent nu al zo ver gekomen, niet opgeven hoor! Heel veel succes!!

Reactie toevoegen