Ervaring Tabex gevraagd

Geplaatst door MarB op 07/03/2019 - 18:36

Lid sinds 07 Mar 2019

Sinds vanmorgen gestart met Tabex,
Wat is jullie ervaring over de topdag. Op dag 3,4 of 5 ?
Lees verschillende ervaringen/adviezen daarin.

Vandaag ook wat hoofdpijn aanwezig, En raar gevoel op mijn tong, net of er blaasjes op komen, iemand bekend mee ?

Ik ben eerder gestopt met nicotine kauwgom. Dat werkte heel goed. Maar vanwege hartritmestoornissen durf ik dat niet weer te gebruiken.
Hoop dat de tabex me er doorheen helpt.

Geplaatst door MarB op 07/03/2019 - 18:37

Lid sinds 07 Mar 2019

*topdag is stopdag

Geplaatst door Dina op 11/03/2019 - 00:04

Lid sinds 26 mei 2009

7 maanden 3 weken geleden gestopt met Tabex.

Hoi,
Ik ben zelf gestopt op dag 5 van het innemen van de tabex. Ik heb wel langer gedaan met afbouwen! Heb bijna 2 doosjes opgemaakt. Het heeft mij wel goed geholpen. Na ontelbare pogingen met alle mogelijke hulpmiddelen, is het met de tabex zoveel makkelijker gegaan! Veel succes! Groetjes.

Geplaatst door Dina op 11/03/2019 - 00:04

Lid sinds 26 mei 2009

7 maanden 3 weken geleden gestopt met Tabex.

Hoi,
Ik ben zelf gestopt op dag 5 van het innemen van de tabex. Ik heb wel langer gedaan met afbouwen! Heb bijna 2 doosjes opgemaakt. Het heeft mij wel goed geholpen. Na ontelbare pogingen met alle mogelijke hulpmiddelen, is het met de tabex zoveel makkelijker gegaan! Veel succes! Groetjes.

Geplaatst door Dina op 11/03/2019 - 00:06

Lid sinds 26 mei 2009

7 maanden 3 weken geleden gestopt met Tabex.

Waarom mijn reactie er weer 2x opstaat???

Geplaatst door Febo op 11/03/2019 - 08:27

Lid sinds 06 Mar 2019

Tabex helpt mij er wel doorheen. Maar het gaat niet vanzelf je moet je motivatie goed houden. Ik ben vorige week dinsdag gestart met tabex en gisteren gestopt met de sigaret. Ik hou me aan het afbouwschema, kreeg beetje last van dik gevoel in keel en tong. Verder wat dorstig je moet er veel bij drinken.
Van te voren had ik me voorbereid op het stoppen door hierover te lezen zodat ik wist wat mij te wachten stond. Een grote extra hulp hierbij wAs het boek de opluchting van Geurtz. Deze methode sprak mij erg aan. Ik voel me ergens we bevrijd nu, maar het is ook vreemd om niet te roken. Ik mis wel iets. Dus ik denk dat afscheid nemen van de sigaret erg belangrijk is. Ik wens je veel succes toe, tabex is een goede keuze voor het stoppen met roken!

Geplaatst door MarB op 11/03/2019 - 18:34

Lid sinds 07 Mar 2019

Bedankt voor jullie reactie.

Ik ben een jojo wat betreft roken, soms jaren vanaf geweest en begin dan weer. Heel dom.
De eerste dag is voor mij altijd het zwaarste, als ik die door ben dan heb ik al een heel eind weet ik uit ervaring.

Vandaag dag 5, gisterenavond bewust de laatste gerookt.
Gisterenavond ook heel bewust de voordelen van stoppen allemaal doorgenomen. Best een lange rij.
En voordelen...die zijn er niet haha.
Vandaag dus niet gerookt en ik voel me soms iets onrustig, maar verder goed te doen.
Vandaag wel de hele bovenverdieping gepoetst, even afleiding gezocht en mezelf bezig gehouden haha.

Reactie toevoegen