Ervaringen

Vaak is het prettig eerst de ervaringen van anderen te lezen over een bepaalde stopmethode alvorens zelf te beginnen. We hebben een verzameling van deze ervaringen gemaakt. Klik hiernaast de stopmethode aan waarvan jij graag ervaringen wilt lezen. Tevens zijn wij op zoek naar personen die gestopt zijn met roken en hun ervaringen met onze lezers willen delen op onze website.
 

Reacties

Geplaatst door Maurice175 op 05/03/2017 - 19:41

Lid sinds 05 Mar 2017

Dit is mijn 12e dag en ben gestopt met Tabex.. ik ben 19 en begon met roken toen ik 13 was. Mijn moeder is tegelijk met mij gestopt, we hebben allebei ook geen trek meer in een sigaret. We hebben nu wel niet-nicotine E-sigaret maar dat word ook steeds minder.

Geplaatst door Moonmoos op 15/12/2016 - 19:06

Lid sinds 15 dec 2016

Het is zo moeilijk ben aan het trillen over mijn hele lijf en denk steeds het hoeft niet meer vanmij.
Morgen hoor ik van de ha of ik notryptline kan krijgen om rustig te worden

Geplaatst door EllenGestopt op 15/12/2016 - 19:01

Lid sinds 05 jan 2016

1 jaar 5 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Moonmoos. Je kunt denken dat het er allemaal bij hoort. Je bent aan het afkicken en daar hoort vanalles bij. Geef jezelf een dik compliment. Jij bent goed bezig! Bekijk het per uur en per dag. Suc6 en volhouden, het gaat over!

Geplaatst door Moonmoos op 15/12/2016 - 18:53

Lid sinds 15 dec 2016

Ik ben nu een week gestopt gebruik wel een e sigaret.
Ik voel ontzettend depresief heb pijn in mijn lijf kan snachts niet slapen van de onrust Help wat moet ik hiermee?

Geplaatst door Marjan Elings (niet gecontroleerd) op 22/07/2016 - 19:44

Lid sinds

Het is bijzonder waar je allemaal kanker van kunt krijgen Het kan van vette happen, verkeerde of te veel vetten zijn ,teveel frisdrank, sterke drank ,slecht eten niet voldoende vitamines slecht gebit, enkelvoudige koolhydraten overmaat, gemanipuleerd voedsel, te veel vlees, te weinig bewegen. Als ik even nadenken vind ik er vast nog wel meer Het is wel schunnig dat juist uit het roken weer even 100000000 euro gescoord moet worden want dat houdt laatste prijsverhoging sinds mei dit jaar in. Schunnig

Geplaatst door EllenGestopt op 05/01/2016 - 01:25

Lid sinds 05 jan 2016

1 jaar 5 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

 

Ik ben 2 jan  gestopt. Cold Turkey.  Boem in een keer. Het is de trouwdag van mij ouders ik was een beetje verdrietig omdat mijn moeder er niet meer is. Ik dacht ik rook een peuk en dan ga ik slapen. Ineens kwam de gedachte in mij op: dit wordt mijn laatste peuk en dan ga ik nooit meer roken. Zo ben ik gestopt. En nu ben ik 3 dagen verder en heb 60 peuken gelaten. Ik ben nooit eerder gestopt. Ik ben zooo trots op mezelf. Ik ben altijd bang geweest het de eerste 24 uur al niet te kunnen. Ik weet dat ik er nog lang niet ben maarrrr...so far so good. 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst door Helen op 02/01/2016 - 11:15

Lid sinds 02 jan 2016

Hallo allemaal. Er zullen veel mensen net gestopt zijn met roken. Die wil ik allemaal even een hart onder de riem steken! 10 jaar geleden ben ik ook gestopt. Op 2 januari. En NOG ben ik daar zo blij om! Ik gun het iedereen om niet meer 20 x per dag iets te doen wat je eigenlijk niet wil. Weet dat als je je rot voelt, dat gevoel echt minder wordt. Hou vol, t leven is fijn. En als je niet rookt is het net zo fijn, of net zo stom, alleen rook je niet meer. En DAT is geweldig!

Succes allemaal!!! En wees trots op elke peuk die je weer niet gerookt hebt!

Helen

Geplaatst door Son123 op 21/01/2012 - 08:05

Lid sinds 11 jan 2012

Ik wil dat graag horen, Piet!
Is een boek zoals die van allan carr?

Geplaatst door Piet42 op 19/01/2012 - 08:48

Lid sinds 11 jan 2012

5 jaar 5 maanden geleden gestopt

Ben gestopt met Stoppen doe je zo. Ik weet niet of iemand dat wil horen anders deel ik graag mijn ervaring met die persoon.

Reactie toevoegen