Ervaringen met Allen Carr

Lees hieronder de ervaringen van anderen met Allen Carr en zijn boek om te stoppen met roken. Heb je zelf ervaring met deze manier van stoppen laat dan even een reactie achter met daarin jouw ervaringen. Op deze manier proberen wij iedereen een beter inzicht te geven in de verschillende methoden om te stoppen met roken.

Lees meer over de methode van Allen Carr of praat in mee in ons forum over Allen Carrr of andere boeken

Reacties

Geplaatst door taravds op 31/01/2013 - 20:59

Lid sinds 25 jan 2013

6 jaar 2 maanden geleden gestopt

laugh hazooooooooooooo Jaco haha

 

tja ken hier echt zo weinig van en zie hier nog namen staan vandaar hé, sorry

 

tja je zal dat nog tegen komen dat je net naast net voor of achter enboven je (lollllll) iemand ziet een trekje doen,,,,maar daarom moet jij dit voorbeeld niet aannemen,,,denk dan maar,,,goh wat ben ik een gelukkig iemand aan het worden die zonder kan al die uren, dagen, weken en jij daar!!!, jij weet niet wat het beteknt stoppen en God zal het weten raak je ooit zover als ik,,,,heb nu wel alles over jou hé hahahaha (diene IK) snaptte?

 

momenteel zit ik aan mij e sigaret te sabbelen,,weliswaar 0,0 nico hé!!! maar het dampt  ;-) en het ruikt niet smaakt wel wat naar een koffie met melk smaak,,,maar moet wel zeggen,,,dit doe ik pas de laatste week meer en meer,,,,ik zit aan 22 dagen he (tel nog steeds in dagen niet in weken) je weet maar nooit,,,,al zou ik mij diep teleurgesteld vinden in mezelf en vooral depri,,,neen ik begin er nooit meer aan al denk ik soms(hoge noodsituatie) waarom niet, we moeten toch eens sterven majaaaaaaaaaa,,,,als ik nu herval stop ik nooit meer niet met of zonder allen en de andere wat ik al las hier en daar(maar oppervlakkig) toch doet elk woord en andere kijk erop deugd, geloof me,,,al ben ik gehecht aan carr en zijn veel beschreven nico monter,,,dat is diep en intens bijgebleven dat woord en ik wil dat dus niet meer voeden,,,,punt!

 

en ja...de rest we moeten elk onze eige methode zowat vinden buiten de boeken enzo uit he,,,moreel staan we niet allemaal even ver en sterk na het lezen van een van die vele boeken "stoppen met roken" want ze komen uiteindelijk allemaal op hetzelfde neer, zo van,,,zou den éne den andere gelezen hebben en beetje gecopieerd :))))))))))))))))))

 

zo tot hoors en hoop dat ik niet te druk ben in praten,,,thatts me to :-) (hoe jong ben jij eigenlijk en vanwaar(belgie , nederland?)

 

grtjsssssssss , chantal.

Geplaatst door jaco overduin op 31/01/2013 - 20:14

Lid sinds 15 jan 2013

4 jaar 8 maanden geleden gestopt

haha ... je praat met jaco nu (geloof ik) jaaaah iedereen moet zijn eigen weg vinden en ... doen want lezen houdt ook een keer op. ik mistte in het boek het hoofdstuk met lot of misschien beter omschreven lijdend voorwerp genoten om mee te kletsenn. zo zoekt iedereen zijn eigen weg. belangrijkste vindt ik eigenlijk dat ik geen zaken meer doet met iemand, (zeg maar meneer Marlboren ) die me iets aanbiedt waardoor ik mezelf rot ga voelen.

 

Hoe erg eigenlijk dat zo iemand je kan laten lijden of ... dat we onszelf laten lijden door zo iemand. anyway het lijkt makkelijk maar vanmiddag zag ik een buschauffeur een ""lekker"" zwaar shaggie draaien en toen dacht ik ook even ... .

Hoop dat je snel door jouw hel heen, de hemel mag zien, om maar even in die termen te praten. voormezelf voelt het als jaaah rook niet, me voeten gaan er opeens jong uitzien maar om nu te zegen van ow ... wat voel ik me lekker gelukkig is een groot woord. toch ben ik blij dat ik aan de 16 dagen zit ndertussen en laat alles maar gewoon doelloos over me heen komen.

 

laat je niet kisten chantal .... blijf gewoon in jezelf geloven en kies de weg waar jij jezelf lekker bij voelt.

 

spreek je weer gauw

Geplaatst door taravds op 30/01/2013 - 22:19

Lid sinds 25 jan 2013

6 jaar 2 maanden geleden gestopt

hey,

 

 

nu weet ik plots niet meer tegen wie ik dit antw geef want er staan hier zoveel namen door mekaar laugh

 

maar in elk geval,,,ik denk het boek van carr ook niet 100% begrepen te hebben in een paar hoofdstukken van de vele,,,MAAR ik voeg dan er een beetje van mezelf aan toe hoe ik het zie en kan verder oplossen(non stop) en dat betekent net dat beetje meer dan dat ik carr nog es volledig zou gaan lezen, ik zou mij er ook nimeer goed bij voelen daar er staat (niet verplicht tuurlijk) haha,,,,dat je moet roken zolang het boek leest,,,,en al begrijp ik zijn bedoeling daarmee, toch zegt mij dat zoiets van....nimeer aan beginnen nu (lezen) eigenlijk worden wij ex rokers al genoeg geconfronteerd met veel of teveel te lezen over hoe en waarom stoppen, ik nog steeds op andere sites en forums waar ik niet reageer,,,maar terwijl we lezen of erover praten zijn we toch steeds met of van die kankerstok bezig vind je niet?,,

en die e sigaret , wel ja,,,,ben blij dat ik ze er na 14 dagen stop bijgehaald heb,,,het geeft me minder stress en dat heb ik nu echt niet nodig,,,ik ben echt door een hel gegaan de eerste week...........wenen, depri, moe, hoofdpijn, duizelig, agressief, lusteloos enzo enzo.....

en toch WIL IK VOOR GEEN GELD DIE NICO NOG IN MEN LICHAAM!!! yes

 

zo zie je maar, we doen het allemaal hetzelfde hoor,,,,en toch ,,,,NET IETS ANDERS wink

 

een fijne avond en to hoors, chantal smiley

Geplaatst door jaco overduin op 30/01/2013 - 00:42

Lid sinds 15 jan 2013

4 jaar 8 maanden geleden gestopt

hej chantal,

 

super je reactie. cursus is idd wel beetje duur maar verdiend zich terug. als ik echter je verhaal lees, is het denk ik toch wel goed dat je het boek nog is heel goed lees maar .... vooral probeer te begrijpen. je schrijft over je e sigaret en wilskracht en dat heeft je ook al 20 dagen gehopen begrijp ik, maar dan heb je de essentie nog niet helemaal te pakken.

het geeft mij de indruk dat je toch nog het gevoel heb iets op te hebben gegeven wat je eigenlijk niet wil. blijf wel gewoon stoppen hor !!!!!!!! maar lees het nog een keer en begrijp het . het heeft mij ook veel moeite gekost en ben ook met het boek veel keren terug gevallen maar dat kwam niet om dat ik het niet begreep maar gewoon mensen nodig had om mee te praten .

 

die heb ik nu gevonden hier en dat maakt het nu af voor mij. daarmee vraag ik mijzelf ook meteen af, of ik niet stiekum toch zonder het te wilen toegeven het idee heb dat me iets is ontnomen. maar dit zo schrijvende weg ... dat is niet zo ...

 

alleen als ik niemand had om hier over te praten wint zeg maar ""het eenzame gevoel"" het waardoor ik toch die stok greep.

hierin koos ik dus liever voor negatieve aandacht als geen aandacht waar veel mensen en ik ook helaas last van hebben.

 

anyway het is niet als preek bedoeld .... maar als steun en als je het echt door heb dan weet je meteen hoe omgekeerde psychologie werkt, want het is echt wel een vernuftige uitvinding deze drugs .... alleen jammer dat het zoveel slecht doet.

 

verbazend maar mn voeten krijgen een mooie nieuwe huid .... te gek

 

doei doei

 

Geplaatst door jaco overduin op 30/01/2013 - 00:42

Lid sinds 15 jan 2013

4 jaar 8 maanden geleden gestopt

hej chantal,

 

super je reactie. cursus is idd wel beetje duur maar verdiend zich terug. als ik echter je verhaal lees, is het denk ik toch wel goed dat je het boek nog is heel goed lees maar .... vooral probeer te begrijpen. je schrijft over je e sigaret en wilskracht en dat heeft je ook al 20 dagen gehopen begrijp ik, maar dan heb je de essentie nog niet helemaal te pakken.

het geeft mij de indruk dat je toch nog het gevoel heb iets op te hebben gegeven wat je eigenlijk niet wil. blijf wel gewoon stoppen hor !!!!!!!! maar lees het nog een keer en begrijp het . het heeft mij ook veel moeite gekost en ben ook met het boek veel keren terug gevallen maar dat kwam niet om dat ik het niet begreep maar gewoon mensen nodig had om mee te praten .

 

die heb ik nu gevonden hier en dat maakt het nu af voor mij. daarmee vraag ik mijzelf ook meteen af, of ik niet stiekum toch zonder het te wilen toegeven het idee heb dat me iets is ontnomen. maar dit zo schrijvende weg ... dat is niet zo ...

 

alleen als ik niemand had om hier over te praten wint zeg maar ""het eenzame gevoel"" het waardoor ik toch die stok greep.

hierin koos ik dus liever voor negatieve aandacht als geen aandacht waar veel mensen en ik ook helaas last van hebben.

 

anyway het is niet als preek bedoeld .... maar als steun en als je het echt door heb dan weet je meteen hoe omgekeerde psychologie werkt, want het is echt wel een vernuftige uitvinding deze drugs .... alleen jammer dat het zoveel slecht doet.

 

verbazend maar mn voeten krijgen een mooie nieuwe huid .... te gek

 

doei doei

 

Geplaatst door taravds op 29/01/2013 - 12:19

Lid sinds 25 jan 2013

6 jaar 2 maanden geleden gestopt

hallo

ja idd het boek zegt veel he, ik heb het wel iets te vlug uit gelezen,,,,ik wou meteen stoppen en het ging niet vlug genoeg lol

maar buiten al wat carr mij doet inzien heb ik er nog een eigen verhaaltje voor mezelf bij gedaan en dat zit tussen mijn twee oren ;-) zo sta ik sterker hé haha

een sessie heb ik niet gedaan vind het duur en als je dan hervalt vind ik dat sneu,,,en zo zijn er al genoeg geweest,,een boek lezen kost niets en als je daar van je eigen wilskracht wat aan toevoegt vind ik het net kunnen, ik zit vandaag dag 20 en gebruik wel nu en dan mijn e sigaret dus nico-vrij hé!! wil echt geen nicotine monster meer toelaten in mijn lichaam!!!

zo ik wens je ook ondertussen veel succes en tot hoors, blij eens met iemand te praten die carr ook ontdekt heeft :-)

 

grtjssssssssss, chantal

Geplaatst door jaco overduin op 29/01/2013 - 00:04

Lid sinds 15 jan 2013

4 jaar 8 maanden geleden gestopt

hoi chantal,

 

jaaah gaat goed, het boek van allen doet me goed en ben ook een dag naar die cursus geweest. na de cursus ging het even goed maar had ik niemand om mee te lullen als ik alleen was en viel na een aantal weken weer terug voor die stinkstok. heb het boek nog een aantal keren gelezen, ken het uit mn hoofd ondertussen en helpt me nu super.

 

eerlijk is eerlijk ... het boek alleen helpt mij niet. deze site er bij wel. hier kan ik gewoon kletsen en verhalen horen van mensen op de momenten dat het mij uit komt en is er altijd wel iemand snel bij de hand als je je shit voelt. gelukkig heb ik daar niet zo heel veel last van, maar het kan ... en dat red mij. ondanks dat ik hier niemand persoonlijk ken, en ook niet zo van de internet sociale contacten ben, is dit echt wel een waardevol hulpmiddel.

 

ik hoop hier dus veel met jullie te kunnen praten. vooral het forum cruiseschip vindt ik erg prettig dus samenvattend ....

het boek en deze site maken het dat ik me redelijk goed voel, maar ik ben ook bang dat op een onbewaakt moment zo maar weer met die vieze stok in me kop staat. wat dat betreft ben ik teveel een goedzak die me al gauw iets laat opdringen en veel grijze gebieden ziet.

 

in deze moet ik voor mezelf duidelijk zwart wit zijn. roken is klote en juliie mijn (internet) vrienden.

 

spreek je weer gauw en vee succes met alles

 

groetjes jaco

Geplaatst door taravds op 28/01/2013 - 16:57

Lid sinds 25 jan 2013

6 jaar 2 maanden geleden gestopt

hallo sannie,

 

 

en hoever sta je ondertussen mede door het boek van allen carr?

 

 

grtjs, chantal

Geplaatst door taravds op 28/01/2013 - 13:29

Lid sinds 25 jan 2013

6 jaar 2 maanden geleden gestopt

hallo,

 

 

ik ben nu 19 dagen gestopt met hulp van allen Carr,,,ik heb het boek op 5 dagen uit gelezen miss iets te vlug geweest maar dit omdat ik zo vlug mogelijk wou stoppen na eerste poging nieuwjaar 2013,,,,na 3 dagen hervallen doordat ik buikgriep kreeg op nieuwjaarsdag vandaar....ik vind dat er goeie stukken in dat boek staan al is dat dikwijls hetzelfde maar heb er toch mijn conclusie uit getrokken en er wat van mezelf bij gezet (in men hoofd) wink en zo gaat het wel,,,tuurlijk zijn er momenten van wenen, stress en hoe en lastig met het nicotine monster dat knaagt aan mijn lichaam om er terug in te mogen, doch blijf ik steevast neen zeggen bij mezelf! ik doe met mijn lichaam wat ik wil niet jij!!! NICOTINEMONSTER angry

 

ik neem wel nu en dan een e sigaret zonder nico 0,0 mg om gewoon te ontspannen als ik er echt zwaar onder door zit,,,al weet ik dat dit geen oplossing is maar iets met nicotine als hulp wil ik alvast zekers niet!

en nu wat verder mijn zinnen verzetten door te kuisen enzo,,,,moet nog eens aan een sport denken die mij echt bevalt want ben bijna 2kl erbij op nog geen 20 dagen pffffffffff blush

 

 

grtjssssssss hier allen, chantal

Geplaatst door jaco overduin op 25/01/2013 - 23:02

Lid sinds 15 jan 2013

4 jaar 8 maanden geleden gestopt

nou je bent al een flink eind op dreef, vanaf augustus, en hoe gaat het nu? ik ben ook overtuigd geraakt door allen car, maar eerlijk is eerlijk heb deze site wel nodig om me er door heen te ""lullen"" want ervaarde die paar sigaretjes wel als een goede vriend die het alleen zijn wat aangenamer maakte. nu weet ik dus dat dit niet zo is (voor zover we dit al onbewust eigenlijk wisten) maar merk ik dat met jullie steun het allemaal veel beter voelt.

 

groetjes Jaco en suc6 met alles

 

Reactie toevoegen