Ervaringen met Allen Carr

Lees hieronder de ervaringen van anderen met Allen Carr en zijn boek om te stoppen met roken. Heb je zelf ervaring met deze manier van stoppen laat dan even een reactie achter met daarin jouw ervaringen. Op deze manier proberen wij iedereen een beter inzicht te geven in de verschillende methoden om te stoppen met roken.

Lees meer over de methode van Allen Carr of praat in mee in ons forum over Allen Carrr of andere boeken

Reacties

Geplaatst door jaco overduin op 20/01/2013 - 23:01

Lid sinds 15 jan 2013

4 jaar 8 maanden geleden gestopt

hoi,

 

hoever staat je app nu??? ben beniewud want ik geloof ook wel in allen maar meestal komt na een paar weken pas mijn moeilijke moment

 

groetjes jaco

 

Geplaatst door jaco overduin op 20/01/2013 - 23:01

Lid sinds 15 jan 2013

4 jaar 8 maanden geleden gestopt

hoi,

 

hoever staat je app nu??? ben beniewud want ik geloof ook wel in allen maar meestal komt na een paar weken pas mijn moeilijke moment

 

groetjes jaco

 

Geplaatst door jaco overduin op 20/01/2013 - 22:59

Lid sinds 15 jan 2013

4 jaar 8 maanden geleden gestopt

goed boek jaaaah ... die allen had de truuc door. hij is alleen 1 puntje vergetensmileyde vrouw ... die schuilt achter iedere misdaad ...

 

maak er maar even een grapje van. hoop dat je zelf gewoon echt wilt stoppen en ook echt stop. ik geloof ook echt in het verhaal van allen maar weten en doen blijven 2 dingen. heb zelf een vorige jaar 2 maanden met zijn cursus niet gerookt, waarna ik als een blinde op eens weer bij de bp stond. je kent het vast wel ....  

heeft meteen weer een jaar gekost voor ik weer stoptte. nu ondertussen  weer 4  dagen vrij, met zijn verhaal zijn verhaal in mn hoofd  en ... deze site, gewoon om tegen iemand aan te lullen want als een vrouw naast me komt zitten al rokend, ben ik bang dat ik ook binnen 2 tellen weer zo'n vies ding tussen mn lippen heb hangen en daar kan allen vast geen boek over schrijven

 

 

Geplaatst door André Stop op 09/11/2012 - 01:56

Lid sinds 07 nov 2012

Ik vind het jammer dat hier zo weinig reacties zijn omtrent the Carr methode. Voor mij heeft het wel gewerkt. 2 maanden echt niet gerookt. Hij geeft (gaf) een goed inzicht waarom wij denken te moeten te roken en wat er zo in ons hoofd omgaat.

"Het kleine verslavende stemmetje" ;) rook mij , rook mij ;)

Je moet dat pest ventje negeren, begrijpen dat hij je  telkens weer probeert over te halen om die sigaret of sjekkie aan te steken, dat is de truuk! Als je die truuk doorhebt hoef je niet meer te roken.

Ondanks zijn goede adviezen maakte ik slechts 1 fout. En hij had er voor gewaarschuwd!

Na 2 maanden niet roken, en dat ging eigenlijk heel makkelijk, zat ik op een dag in de tuin, naast mijn vrouw en zij rookte nog wel, en ik zei,  mag ik een trekje?

Dat was erg dom !!!

Ik herinner mij het moment nog, stak een sigaret aan, inhaleerde en kotste mijn longen er zo'n beetje uit maar het kleine pestventje, dat dingetje in je hoofd, had toen gewonnen.

Jaja, veel later, zei mijn vrouw, dat mijn gedrag, irritante trekjes begon te vertonen... Dat ik niet meer zo vriendelijk was als vroeger. Ik vraag me dat nog steeds af, was dat wel zo? Zou het kunnen zijn  dat ik wel goed bezig was en mijn rokende vrouw ook dat stemmetje hoorde, omdat ik het stemmetje eigenlijk al wel had verslagen en zij niet?

Begrijp me niet verkeerd, ik hou van mijn vrouw :)

Ik denk dat Carr het aardig goed had maar niet helemaal.

 

vr gr André

 

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst door Sannie op 28/08/2012 - 11:05

Lid sinds 27 aug 2012

7 jaar 3 maanden geleden gestopt met Allen Carr.

Hallo,

Ik ben 12 dagen, 11 uur en 57 minuten geleden gestopt met roken(heb app op m'n telefoon die dit bijhoud) na

het lezen van Allen Carr, ik heb het boek jaren geleden ook al eens gelezen,

maar toen heb ik m'n sigaretjes niet weggegooit; nu wel!!

Ik was en ben vastbesloten, hoewel ik echt mijn moeilijke momenten (dagen) heb!!

Allen Carr benadrukt dat je niet zielig bent en geen maatje bent kwijtgeraakt en dat gevoel

moet je vast zien te houden.

Ben net naar sportschool geweest en heb 45 min op de crosstrainer gestaan, fijn dat je wel

meer uithoudingsvermogen hebtyes, want eerlijk is eerlijk je vecht niet alleen tegen het stoppen

met roken, je wil ook niet aankomen, maarrrr...... we houden de moed erinsmiley

Geplaatst door Sannie op 28/08/2012 - 11:04

Lid sinds 27 aug 2012

7 jaar 3 maanden geleden gestopt met Allen Carr.

Hallo,

Ik ben 12 dagen, 11 uur en 57 minuten geleden gestopt met roken na

het lezen van Allen Carr, ik heb het boek jaren geleden ook al eens gelezen,

maar toen heb ik m'n sigaretjes niet weggegooit; nu wel!!

Ik was en ben vastbesloten, hoewel ik echt mijn moeilijke momenten (dagen) heb!!

Allen Carr benadrukt dat je niet zielig bent en geen maatje bent kwijtgeraakt en dat gevoel

moet je vast zien te houden.

Ben net naar sportschool geweest en heb 45 min op de crosstrainer gestaan, fijn dat je wel

meer uithoudingsvermogen hebtyes, want eerlijk is eerlijk je vecht niet alleen tegen het stoppen

met roken, je wil ook niet aankomen, maarrrr...... we houden de moed erinsmiley

Reactie toevoegen

Pagina's