Ervaringen met nicotinekauwgom

Lees hieronder de ervaringen van anderen die gestopt zijn met hulp van nicotinekauwgom.  Heb jij ervaring met het gebruik van pleisters? Schrijf ze op en deel het met anderen op deze website. Wil je meer weten over deze stopmethode, kijk dan op de pagina over nicotinekaugom.

Reacties

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 02/10/2015 - 15:04

Lid sinds

Mommenteel al een maand gestopt, ik gebruik ook deze kauwgom en helpt me goed, alleen in stress momenten eet ik er extra meer, soms zit ik op 3 kauwgoms perag en de andere ca 10 pff , het werkt perfect en wil het zo houden tot 3maanden en dan ga ik dagelijks letten op mijn kauwgoms om het af te bouwen..

Greetz

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 25/11/2014 - 14:29

Lid sinds

Het is me gelukt. Ben nu een hele week zonder nicotinekauwgum. Ben ongeveer tien jaar geleden gestopt met roken en nicotinekauwgum gaan gebruiken. Na verloop van tijd taalde ik niet meer naar een sigaret maar ging steeds meer kauwgom gebruiken. Kauwgom van 2mg afgewisseld met tabletjes van 1mg. Op het laatst gebruikte ik twintig kauwgommetjes per dag en ik sliep zelfs met een stukje kauwgom in mijn mond. Onder mijn bed lag het regelmatig vol met uitgekauwde stukjes kauwgom, in de auto en in mijn handtas deed ik de stukjes uitgekauwde kauwgom eerst in een oude kassabon of ander papiertje wanneer er geen prullenbak in de buurt was. Ik kauwde kauwgom bij de koffie en zelfs bij een glas rode wijn, zó verslaafd aan de nicotine. Ging door weer en wind om mijn kauwgom te gaan kopen en zocht al mijn jaszakken en tassen na wanneer ik zonder zat. De afgelopen week heb ik veel gewone kauwgom gekauwd, ook drink ik nu veel thee in allerlei sterke smaken, zoals van verse gember. Een nicotinejunk wil ik nooit meer worden.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 16/12/2013 - 15:48

Lid sinds

Heb net een pakje nicorette gekocht. Heb al een tijdje dat ik in het weekend niet meer rook, maar zo gauw het maandagochtend is dan heb ik het idee dat ik in een uur tijd het hele weekendtekort  moet inhalen. Werkt niet dus.. Vooral op zondag heb ik ook van die eetbuien en dan schrans ik als een bezetene, heel lekker maar niet goed voor mij gewicht.

Helpt die kauwgom ook voor zulke gevallen?

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 27/11/2013 - 22:25

Lid sinds

Nu 10 dagen gestopt. Gebruik kauwgum en zoethout als vervanger. Half kauwgummetje van 2mg van kruidvat en zouthout met lengte van een peuk. Toch wat tussen je vingers en je lippen. Lijkt raar verhaal maar bij mij werkt het prima, gebruik al iets minder kauwgum. 

Geplaatst door kaatje264 op 27/11/2013 - 10:37

Lid sinds 10 jul 2012

2 jaar 9 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Vandaag dag 2 met de pleisters oh die ochtendpeuken he daar heb ik dus ook zo n moeite mee.

(rest vd dag gaat het wel )

Vanmorgen voor het plakken van een pleister maar op een half kauwgummetje gekauwd

brrrr werd er toch misselijk maar beter dan een peukie :-)

 

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 20/09/2013 - 14:43

Lid sinds

Ben sinds 3 september gestopt. Na 50 jaar gerookt te hebben. Zuig ongeveer twee maal daags op een nicotine tabletje. het gaat erg goed. 

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 09/09/2013 - 19:25

Lid sinds

Gelijk heb je gold turkey is de beste oplossing.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 05/09/2013 - 11:44

Lid sinds

echt, het is zo een verslaving.bah bah begin nooit mer roken, het begint als een lol eidigt als een hol :d

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 02/09/2013 - 23:16

Lid sinds

ben 33 jaar en was er al een tijdje erg zat van het roken. Altijd de vieze walm om je heen.

Heb vanalles geprobeerd en zelf vind ik de kauwgom wel goed. Ben er nu 6 weken vanaf, de eerste week zeker 6-10 kauwgommetjes per dag, nu ben ik ook gestopt met kauwgom. Misschien te snel, maar eigenlijk ben je nog steeds verslaafd aan de nicotine door deze kauwgommetjes. De eerste 2-3 dagen zonder kauwgom was erg moeilijk nu nergens last van. De verleiding is erg groot, maar sterk blijven ik ben nu al zo ver.

De ander produkten werkten bij mij niet, van de pleisters had ik het meeste last. Voordeel van de kauwgom is dat je zelf kan doseren, net als bij een echte sigaret.

Geplaatst door stef88 op 10/01/2013 - 22:19

Lid sinds 10 jan 2013

6 jaar 2 weken geleden gestopt met Cold Turkey.

Ben sinds maandag gestopt met roken en heb een pakje kauwgom gekocht. Maar vindt dat geen oplossing vond ze erg vies dus ben er weer mee gestopt. Dus ga weer gewoon verder met stoppen zonder hulpmiddelen. Succes iedereen!

Gr stef

Reactie toevoegen