Gatverdegatverdegatver......

afbeelding van de leon

Geplaatst door de leon op 04/08/2018 - 23:16

Lid sinds 23 apr 2008

15 jaar 6 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Tja, ik hoop dat het roken op terrassen e.d. ook met de snelheid van het licht verboden gaat worden. Ja, beste rokertjes, de niet rokers zijn niet zo blij met de stank die jullie daar veroorzaken. Ik zat laatst met vrienden lekker een appelgebak weg te werken op een terras. Begint een familie met twee volwassen kinderen (denk ik) twee tafeltjes verderop allemaal gezellig te stomen.....met zijn allen. De wind stond 'gunstig' sad. Dus het werd appelgebak met rooksmaak....gatverdegatver...frown. Afgelopen week met wat familie lekker terrasje pikken, wat drinken, bitterballetje erbij. Zit er naast ons een stel en een tafeltje verderop ook een stel flink te dampen. Bitterballen met rooksmaak. Gatverdegatver..... En ja, het is lekker weer, dus eergisteren op een terras lekker wat eten...zitten er een stel links van ons en een tafel verderop te dampen dat het een lieve lust is. Bij die ene vent kwam het er in een enorme blauwe damp uit. Je kon hem bijna niet meer zien door dat rookgordijn. Weer gerookt eten....gatverdegatverdegatver....Beste rokers, ik denk dat veel mensen op terrassen jullie vieze stank zat zijn. Dus lamaar komen, dat verbod. Ga maar een straat verderop staan dampen. Heftig stukje dit? Ben zelf ook jarenlang een vieze damper geweest hoor. Ik weet dat roken, per definitie, een asociale gewoonte is. Want...je bent verslaafd en onder je hersenpan zo 'vervormd' dat roken -no matter what- gewoon zou moeten kunnen. Dat vind je. "Roken, we komen er samen wel uit.." was jaren geleden een slogan. Donder op. Dacht het niet.surprise. Ik hoop op Amerikaanse toestanden, zoals in New York. Roken? Doe maar lekker op plekken waar je er niemand maar dan ook helemaal niemand met je stank opzadelt. Ben ik zo'n gestopte roker die 'ineens' fel tegen is. Nope. Wel al bijna 14 jaar geen roker meer en ja, vind het een stinkende gewoonte waar je anderen niet mee moet opzadelen. Nogmaals, leg dat maar eens uit aan een verslaafde. Je hersenen zeggen....als ik maar mijn rokertje heb...Dat staat (bijna) altijd bovenaan. Misschien wil je wel rekening houden met anderen maar je vieze 'vriendje' heeft de voorkeur. Gegroet. 

 

 

 

 

 

 

afbeelding van Lon10

Geplaatst door Lon10 op 05/08/2018 - 11:22

Lid sinds 17 nov 2017

2 jaar 3 maanden geleden gestopt met Tabex.

Verbieden? Oppakken die lui en in het gevang. Dat zal ze leren.

afbeelding van Christy86

Geplaatst door Christy86 op 06/08/2018 - 23:48

Lid sinds 31 jul 2018

1 jaar 6 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Ik ben net een week gestopt. Ik lig in bed met mijn raam open. De buurvrouw naast mij is aan het roken..en ik zeg eerlijk. Ik heb het nog nooit zo geroken zoals nu! Heel bizar haha.
Maar snap dat dat vies is als je lekker zit te eten!

afbeelding van de leon

Geplaatst door de leon op 19/08/2018 - 17:07

Lid sinds 23 apr 2008

15 jaar 6 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

En ja, ook vies als je in je bed ligt. Bij mij loopt er ook wel es iemand onder mijn open slaapkamerraam langs die stevig dampt vanuit zijn / haar oren. Word je wakker met een rooksmaak in je mond indecision. En das na zoveel rookloze jaren niet lekker. Mensen, stop met het lastig vallen van anderen met jouw gore gewoonte.

afbeelding van de leon

Geplaatst door de leon op 19/08/2018 - 17:09

Lid sinds 23 apr 2008

15 jaar 6 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

....en ga ergens ver weg op een hoek staan met een peuk in elk gat van je lijf gedouwd cheeky maar laat een ander daar buiten a.u.b.

afbeelding van canardo

Geplaatst door canardo op 21/08/2019 - 08:27

Lid sinds 16 Mar 2008

4 dagen 1 uur geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Ging naar de Jumbo om brood te halen (ja nu alweer een heel brood opgepeuzeld, maandag gekocht en nu woensdag alweer op) en ging met de lift naar beneden. Had er iemand in de lift gerookt. Dat is vies als je niet meer rookt! Begrijp me goed, ik ben geen tegenstander van roken, maar had nooit verwacht dat ik rooklucht nu zo vreselijk zou vinden stinken.

Zijn er meer die rooklucht nu vinden stinken?

Reactie toevoegen