M’n oude huisgenoot eruit, een nieuwe erin!

afbeelding van TinaJ

Geplaatst door TinaJ op 28/12/2018 - 00:18

Lid sinds 10 dec 2018

4 jaar 3 maanden geleden gestopt met Tabex.

Zo, vandaag ben ik 17 dagen rookvrij! En daar ben ik mega trots op.

Maar vandaag is ook mijn zusje bij me komen wonen nadat het uit is met haar vriend. Ze is mijn zusje, dus mijn deur zal altijd voor haar openstaan. Maar ik ben inmiddels zo gewend om alleen te wonen, samen met mijn katten, dat het wel het nodige geduld zal vergen. Daarom heb ik besloten om hier een dagboeken bij te houden. Zodat ik mn frustraties niet op haar zal richten maar gewoon hier van me af kom schrijven. 

It will be one hell of a ride om die stresscravings te verslaan. Maar dat gaat me lukken! 

afbeelding van TinaJ

Geplaatst door TinaJ op 31/12/2018 - 01:23

Lid sinds 10 dec 2018

4 jaar 3 maanden geleden gestopt met Tabex.

Zo de eerste dagen met mn zusje zitten erop en langzaam leven we naar nieuwjaar toe. Het valt me alles mee. Nu is mn zusje ook niet veel “thuis” geweest en heb ik ook gewoon moeten werken. Tot dusver geen craving gehad. Zo maar lekker slapen want morgen gaan we een feestje vieren natuurlijk. Het nieuwe jaar in zonder sigaret, I can do this!

afbeelding van Menthe

Geplaatst door Menthe op 31/12/2018 - 13:11

Lid sinds 09 jan 2015

3 maanden 3 weken geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi,zet hem op ,rookvrij het oude jaar uit en het nieuwe jaar in !Je bent goed op weg !

Fijn dat het al een beetje went ,zo met je zusje erbij ,kan heel gezellig zijn .

Goede Jaarwisseling !

Groetjes Els

afbeelding van TinaJ

Geplaatst door TinaJ op 03/01/2019 - 00:25

Lid sinds 10 dec 2018

4 jaar 3 maanden geleden gestopt met Tabex.

Hoi Els, de beste wensen voor het nieuwe jaar. Hier zijn we rook vrij gebleven. De rook van al dat afgestoken vuurwerk rekenen we natuurlijk niet mee! Heb je een fijne jaar wisseling gehad?

Inmiddels is het alweer 3 januari en ik ben echt gebroken. Mn zusje en ik slapen vooralsnog in hetzelfde bed want ik heb geen logeerkamer of logeerbed. Maar een bed delen betekend vooral dat zij heerlijk slaapt en ik geen oog dicht doe. En dus zit ik nu nog op, terwijl ik gewoon 1 nachtje goed wil slapen!

Vanavond met paps naar de film Bohemian Rhapsody geweest. Wat een fantastische film. Sowieso ben ik een groot Queenfan, de tekst en de complexiteit van de muziek, het fascineert me gewoon. En daarbij de grote legende Freddie. Wat een extraverte man was dat. Wat een lef en durf om zo out of the box te gaan met zijn kleding en later natuurlijk ook zijn levensstijl. En wat een tragedie dat dit alles ook zijn leven gekost heeft. De film duurde 2,5u. Als ik niet gestopt zou zijn met roken dan was het een hele opgave geweest om dit vol te kunnen houden. Nu had ik makkelijk nog een uur kunnen kijken, de film had van mij dan ook best langer mogen duren hihi.

Nog steeds ervaar ik geen extra moeilijke momenten. Maar ik ben op mn hoede want met stress en vermoeidheid kan dat monster zo opeens weer opduiken.

afbeelding van TinaJ

Geplaatst door TinaJ op 05/01/2019 - 20:22

Lid sinds 10 dec 2018

4 jaar 3 maanden geleden gestopt met Tabex.

Zo eindelijk, ein-de-lijk!! Staat er een logeerbed bij mij thuis. Dus heb ik afgelopen nacht heerlijk geslapen en vandaag heb ik een gat in de dag geslapen! Wat heerlijk om uitgerust wakker te worden.

Gisteravond ben ik samen met mn zusje aan het vierde seizoen van how to get away with murder begonnen. We hebben meteen maar 6 afleveringen gekeken haha. Vanavond is het tijd voor ‘wie is de mol’. Dat is ook echt een zussen traditie. We kijken bij mn oudste zus vanavond. We eten van tevoren dan ook altijd met elkaar. En fanatiek dat we dan worden! De hele week gaat het nog over verdenkingen en theorieën. Ik geniet er nu al van!

Zo; nu is het tijd voor koffie!

Reactie toevoegen